30 Temmuz 2015 Perşembe

Zrro Android konsol

Zrro şu anda destek crowdfunding arıyor Android tabanlı oyun konsolu olan ("sıfır" okunur). Kullanıcıların doğal ve sezgisel bir şekilde, her iki oyun ve uygulamalar ile etkileşim sağlayan, büyük ekranda dokunmatik işlevselliğini taklit eden bir touchpad kontrolörü ile rekabette biraz farklı bir şey sunuyor.

Zrro kutusu kendisi gibi rakip sistemlerine oldukça benzer bir üründür Razer Forge TV veya crowdfunded Ouya mikro konsolda. Kullanıcıların kendi TV'lerde mobil oyun oynamak icar, bir HDMI bağlantı noktası ile herhangi bir ekran takmak için tasarlanmıştır. Zrro kalabalıktan kendini ayıran nerede proje yaratıcıları zTouch çağrı kendi kontrol şeması vardır. Touchpad denetleyici büyük ekranda gerçek zamanlı olarak görüntüleme pedin yüzeyi üzerinde 1.2 inç (3 cm), kadar kullanıcının parmaklarının konumunu tespit etmek için tasarlanmıştır. Kullanıcının basamak daha kolay hassas hareketleri yapmak için yapım, panelden daha yakın ve daha uzak hareket olarak dairesel ekran simgeleri boyutu değişir.

Kenara doğruluk artan seviyelerinden, kontrol kurulumu herhangi bir Android oyun geliştirici optimizasyonu için gerek kalmadan büyük ekranda çalınacak sağlar. Bu crowdfunding kampanyası başarılı olduğunu sağlayarak, gelir, Zrro uyumlu oyunların büyük bir kütüphane ile satışa sunulacak ... onları kontrol şeması bu tür büyük olacak oynama deneyimi garantisi yok ama. Dokunmatik kontroller ürünün taklit ederek aynı zamanda kullanıcıların büyük ekranda Android uygulamaları çalıştırmak için izin verecektir. kutu 4K çıkışına kadar yetenekli olduğunu ve bu tür Netflix ve Amazon Instant Video gibi on-demand servisleri yoluyla katı bir medya oynatıcı çözümü için yapabiliriz.

Zrro kutusu çalışan Android 4.4 KitKat , 2.0 GHz dört çekirdekli işlemci tarafından desteklenmektedir ve 16 GB dahili depolama yanında 2 GB RAM barındırıyor. Dahil iki gemide USB portu, yanı sıra microSD kart okuyucu kolay depolama genişletmek için yapım vardır. Zrro Kickstarter kampanyası ekibi ABD destekçileri dan 200.000 $ sabitlemek için umut ile, bugün erken saatlerde canlı gitti. Mikro konsollarından birini sahibi ilgileniyorsanız, erken kuş crowdfunding rehin sonra 199 $ yükselen, 149 $ 'da başlayacak. Her şey plana göre giderse o zaman ilk birimler bu yılın Ağustos ayında destekçileri dışarı nakliye başlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder