10 Temmuz 2015 Cuma

Hızlı şarj EDDA elektrikli otobüs düzenli kullanım için ümit vermektedir

Elektrikli otobüs şimdiye kadar dünya çapında şehirlerde ortak bir görüş haline gidiyoruz, sonra onların geleneksel meslektaşları gibi çalıştırmak mümkün gerekir. Bu, hiçbir şarj etmek için uzun molalar alarak, ya da dev pillerin depolama için alan oturma ödün anlamına gelir. Onları izin verirken yoldan güç çekmek tek alternatif, Avrupa EDDA Otobüs konsorsiyumu başka üzerinde çalışıyor - otobüsle hızlı bir şarj kapmak olabilir elektrikli otobüs sadece birkaç dakika durur.

EDDA otobüslerin sürücüleri, yüksek kapasiteli proje ortağı M & P tarafından geliştirilen şarj istasyonları ile donatılmıştır kendi yolları üzerinde belirlenen durur kullanmak mümkün olacak. Bordür ve işitsel ipuçları üzerinde hem görsel belirteçleri kaputu şarj istasyonun havai aracın ısıya dayanıklı çatı iletişim sistemini meşgul böylece onları doğru yerde otobüsü pozisyon yardımcı olacaktır.

Schunk Bahn- und Industrietechnik ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Sistemleri Fraunhofer Enstitüsü tarafından tasarlanan sistem her tarafta artı ek güvenlik için bir topraklama sistemi üzerinde olumlu ve olumsuz iletişim direkleri içerir. Ayrıca, iletişim sistemi şarj kaputu çekici zaman o kıpırdatmak oda biraz sağlayan bir slayt rayına monte edilir. İki bağlandıktan sonra, istasyon otomatik Hoppecke Gelişmiş Pil Technology tarafından oluşturulan aracın batarya paketi, güç sağlar. Vossloh Kiepe tarafından geliştirilen elektronik kullanarak, bir tam şarj bir pano ekranda şarj düzeyini görmek mümkün sürücüleri, 6,5 dakika altında sürer. süreç kesintiye ve gerekirse daha sonra bir sonraki durakta devam edilebilir.

EDDA otobüs sistemi Dresden temel test geçen Kasım ayında başladı ve bildirildiğine geçti "uçan renkleri ile." Bu Şubat başladı onun test süresi, ikinci aşamasında ise, birkaç tepeler dahil uzun bir yol (20 km / 12.4 mil) ele almak mümkün oldu. Kalıcı kullanıma getirilecek ne zaman ya da eğer hiç kelime şu anda yok. Benzer havai otobüs şarj sistemlerinin örnekleri için geliştirdiği teknolojileri kontrol Opbrid ve TOSA .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder