23 Temmuz 2015 Perşembe

Biohackers gece görüş gözü

Bu bir bilim-kurgu film bir şey gibi geliyor, ama Kaliforniya'da bir biohacking grubu geçici olarak mükemmel gece görüş Bir insana göz damlası geliştirmeyi başarmıştır. kullanılan kimyasallar hala deneysel aşamada çok - bu sadece henüz evde denemek isterdim bir şey değil - ancak ilk deneme başarılı olmuştur. göz damlası çözeltisi içinde ana madde Klor e6 olduğunu. Bu sualtı etrafında kendi yolunu bulmak sağlayarak, belirli derin deniz balıkları bulunan, ve o da kötü gece görüş ile insanlara tedavisinde kullanılmaktadır oldu. Esasen, onlar geçerken düşük ışık kaynakları güçlendirir mikroskobik kimyasal reaksiyon oluşturur.

Bir tuzlu su çözeltisi içinde insülin ile CE6 birleştirerek, kitleler grup bilim saatlerce mükemmel gece görüş verdi bir karışım oluşturmak mümkün oldu. çözüm retina içine absorbe edilebilir göz küresi ve göz kapağı arasındaki konjunktiva kesesi içine düştü. İlk siyah renk araştırmacılara göre birkaç saniye sonra gözden kayboldu. Ana gönüllü Gabriel Licina iç aydınlatma etkilerini karşı kapalı güneş gözlüğü takmak zorunda olsa Kitleler için Bilim üyeleri, farklı mesafeler ve arka planlar kullanarak çeşitli testlerden geçti. Licina bile tamamen karanlıkta, uzak bir ormanlık alanda 50 m (164 ft) kadar insanları tanımak başardı.

"CE6 konusu denetimlere görünür olmasını görünmüyordu sürekli tanınan simgeler," Takım olarak açıklıyor raporun tamamına . "CE6 konusu, yüzde 33 oranına kimlik gösteren kontrolleri ile, uzak bir rakam zaman yüzde 100 tespit edilmiştir." Örgüt, bu bir kerelik bir deney ve bol daha fazla araştırma bu özel biohack güvenliğini ve uygunluğunu tespit etmek için gerekli olacak olan bilincinde olduğunu söylüyor olsa Yani, oldukça fark var. Sabaha, CE6 öznenin gözleri normale dönmüştü ve hiçbir kötü etkisi 20 gün sonra rapor edilmiştir. Ekip bir sonraki aşama, bir Ganzfeld uyarıcı ve bir elektroretinografik, doğru göz elektriksel stimülasyon ve aktivite düzeyini ölçmek için kombine edilebilir cihazları kullanmak olduğunu söylüyor. Bu Kitleler için oynamak için daha fazla veri ve CE6 çözüm olması gerektiği gibi çalışan (ve güvenli çalışma) olduğunu daha fazla kanıt Bilim verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder