23 Temmuz 2015 Perşembe

Gizli Kanadalı yerde Amazon test teslimat uçağı

Amazon kendi Başbakan Hava drone teslimat hizmeti üzerinden Federal Havacılık İdaresi (FAA) ile kavgalı kalır gibi, online perakende devi daha düzenleme özgürlüğü ile teknolojiyi geliştirmek için sınırın kuzey faaliyete almıştır. A rapor Guardian Pazartesi günü şirket British Columbia, Kanada bir üst gizli yerinde son birkaç aydır kendi uçağı test edildiğini ortaya koydu. Amazon ilk 2013 yılında Başbakan Hava projesini, £ 5 (11 lb) altındaki paketleri görürdünüz bir hizmet ortaya 30 dakika içinde müşterilerin kapı düştü yana ilerleme yavaş olmuştur. FAA kendi iş operasyonlarının bir parçası olarak uçağı kullanmak isteyen şirketlere muafiyet dağıttı olsa da, onun koymak mümkün kılan ", deneysel uçuşa elverişlilik belgesi" FAA sonunda şirketin bir verilen bu aya kadar değildi test uçağı .

Sorun onayı, vızıltı belirli bir model için pertained Ancak, oldu. Amazon diyor bir drone beri üzerine geliştirilmiş olmuştu ve eskimiş hale gelmişti. Buna karşılık, Küresel Kamu Politikası Paul Misener Amazon'un başkan yardımcısı ortaya ajansı salyangoz gibi ilerleme yurtdışında daha gelişmiş modelleri test başlamak için şirket mecbur etmiştir. Ama tam bu olmuştu nerede yer alıyor ve sadece ne kadar yakın ABD hava sahasına, şimdiye kadar bilinmiyordu. ABD sınırına sadece 2,000 ft (610 m), Amazon Kanada hükümetinin tam rızasıyla kendi uçağı test yürütmek için arazi bir yığın satın aldı. Güvenlik görevlileri, şirketin roboticists ve mühendislerden oluşan ekipler tarafından izlenen Guardian eski NASA astronotu ve Boeing 737 kanat uçlarındaki tasarımcısı diyor içerir uçağı engel kaçınma ve güvenlik yeteneklerini rafine edilir. Farklı hava koşulları ve nasıl bağlantılı bir arıza varsa onlar kontrol edilebilir nasıl performans Bu içerir.

Ayrıca ortaya Amazon, hava sahasını belirli bir yığın en binalar sona daha yüksek, 200 ft (61 m) dikti olmasıdır ve genel havacılık başlar 500 ft (152 m), altında. şirket yedekte küçük parseller ile 50 mil (80.5 km / s) olarak adanmış 10 mil (16 km) uzun koridorlar boyunca sıkıştırma daha az olduğu 55 £ (25 kg) ağırlığındaki özerk uçağı öngörülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder