30 Temmuz 2015 Perşembe

High-end sürdürülebilir RÜZGAR Ev

Biz de dahil olmak üzere akıllı telefon, içeride ya da uzaktan kontrol edilebilen evlerin bir dizi rapor ettik El Refugio Inteligente ve okul müdürlerine evler. Yakın zamanda tamamlanan RÜZGAR Evi, Hollandalı firma UNStudio tarafından, böyle başka bir örnektir ve high-end rezidans da ızgara olan bağımlılığını azaltan sürdürülebilir teknolojiyi spor.

RÜZGAR House İlk çalışma 2008 yılında geri başladı ve proje ev 406 metrekare (4370 sq ft) kullanılabilir bir floorspace özellikleri 2014 yılında tamamlanan ve tam camlı ön, bir çiçek taç yaprağı temel şeklini alır ve Arka cepheleri. İç özelliği mevcut çoğunlukla açık plan düzeni izler. Daha fazla kamu yaşam alanları evinin önünde geniş peyzaj manzarası sunarken yatak gibi özel alanlar, arka ormanda karşı karşıyadır. Bu odalar olsa esnek olacak şekilde tasarlanmıştır ve bir yatak odası, bir ofise açılabilir veya herhangi başka göreli kolaylıkla gereklidir.

RÜZGAR Evi çatısı üzerinde bir güneş paneli dizisi spor. Bir UNStudio temsilcisi çatı büyüklüğü ev off-grid tam çalışmasına izin vermek için yeterince büyük bir dizi yüklemesini firma önlediğini Gizmag söyledim, ama o ızgara tabanlı elektrik gereksinimini azaltır söyledi. Evde yüklü daha fazla enerji tasarrufu sağlayan teknoloji güneş ısı kazancı etkilerini azaltır bir ısı geri kazanımlı havalandırma sistemi, hava kaynaklı ısı pompası ve renkli cam içermektedir.

evin otomasyon sistemi kullanan bir açık kaynak sistemi KNX Protokolü aydınlatma, ısıtma, soğutma, havalandırma, güneş panelleri ve güvenliği yönetmek için. Bunu kullanarak, sahipleri, örneğin eve gelmeden önce, böylece izleme ek olarak, ışıkları açmak veya yeterince yüksek ısıtma 's sağlamak sağlayarak, bir internet bağlantılı akıllı telefon veya başka bir cihazla uzaktan evlerine ince kontrol edebilirsiniz enerji kullanımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder