22 Temmuz 2015 Çarşamba

Geoff De Ruiter 8200 $ için küçük treehouse güvenlik sitemleri

Küçük bir treehouse bina British Columbia içinde yerden 5.1 m (17 ft) tünemiş ederken karşılaştığı zorluklar üzerine Gizmag tarafından quizzed zaman "yüksekliklerde çalışmak riskli ise," Geoff de Ruiter doğruluyor. Mutlu olsa da, Kuzey British Columbia doktora öğrencisi Üniversitesi Geçenlerde bir ipotek ve borç ücretsiz küçük bir geri çekilme ile onu terk sadece ABD $ 8.200 için olaysız Raven Loft treehouse, artı arazi maliyetleri tamamladı.

küçük bir treehouse oluşturmak için plan yapma biraz zaman oldu. Esinlenerek küçük bir oturma hareketi ve sürdürülebilir yaşam ilgilenen, de Ruiter da tatil ya da koşullar gerekirse yaşayan, hatta tam zamanlı için uygun bir bolthole sahip olma fikri hoşuma gitti. Hiç zor günler düştü eğer başının üzerinde bir çatı vardı, o kadar uzun müthiş sıkıntıda olmaz, varlık düşünme. Uygulanabilir bir evine bu vizyonu açmak için, de Ruiter ilk 35.000 $ pazarlık fiyatı için, Pender Island, British Columbia kırsal arazi 0.2 hektar (0,5 dönüm) arsa satın aldı. Sonra gerçek zor iş başladı.

"Çatı, dış cephe kaplaması, pencere etrafında yürüyüş, bütün aklımı sürekli düşünme vardı Tanrım dikkat! " de Ruiter diyor. "Ama ben kesinlikle bana yüksekte çalışma riskini müzakere yardımcı olduğu tırmanış kaya ve. Ben dört ana duvarlar vardı ne zaman büyük bir duygu oldu. Daha sonra çok daha sakin. Benim öneri [dir] bir profesyonel olmadıkça treehouse oluşturucu, havada bu kadar yüksek inşa etmek gerek yoktur. Her şey daha uzun sürer ve yapılacak zordur. "

Ahşap inşa ve sedir ve sedir zona dahil olmak üzere birden dış kaplamalar ile kaplı bir zemin destek kutup tarafından desteklenen Raven Loft spor SIP (yapısal izolasyonlu panel) zemin. Bir üçgen payanda ile büyük bir sedir ağacı ve amaç için üretilmiş bazı parantez sabitlenmiş oluyor. treehouse tedbirler sadece 2.4 x 4 m (8 x 13 ft) ve erişim o rüzgarda kayar zaman hafif hareketine izin vermek üzere tekerlekler ve küçük bir yolda ayarlanır dik ahşap merdiven ile elde edilir.

Ön kapı bir arada kilit spor ve bir yatak kanepe ve tuvalet kompostlama ile küçük bir banyo, ama hiçbir duş veya banyo içeren rahat bir oturma ve yemek alanı açılmaktadır. mutfak, buzdolabı, çekmece ve bir lavabo (bir elemanın hiçbir tehlikeli alevler tarafından ısıtılan) endüktif soba (şarj ikincisi edinilecek ücretsiz) bulunmaktadır.

Yerel sert kışlar rağmen, gerekli ısıtma aydınlatma, çay mum bazlı ısıtıcı ve daha standart elektrikli ısıtıcı geliyor. Bir çift kişilik yataklı bir çatı alana yaşam alanı tümleşik depolama kurşun adımlar. loft aşağıda katta mutfak musluk besleyen gerçeği bir küçük su "rezervuar," büyük bir su şişesi içerir. Yine başka bir çatı, bir tarama alanı biraz daha fazla, birkaç adımda ulaşılır.

de Ruiter güneş enerjisi orman yer verilen pratik bir seçenek olmadığını Gizmag söyledi. Ayrıca, yerel ızgara hidro güç tarafından beslenen olduğu gerçeği grid tabanlı suyu zaten nispeten yeşil olduğu anlamına gelir. Yani treehouse bir dost komşu bir uzantısı tarafından desteklenmektedir. Treehouse için bazı pencereleri gibi ilave su, çok komşularından geliyor. Nitekim, inşaat malzemeleri çok, kurtarılmış yeniden veya ikinci bulundu. Nedeniyle büyüklük ve bina türüne, Raven Loft yine para tasarrufu, olmayan bir izin yapı olarak sınıflandırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder