17 Temmuz 2015 Cuma

Microsoft Surface 3: Erken izlenimler

Microsoft gerçekten geçen yıl kendi Yüzey oyunu seçti. İlk Yüzey Pro 3 ileriye doğru büyük bir adım attı ve şimdi Yüzey 3 küçük ve daha ucuz cihaza aynı ilkeler birçok getiriyor. Gizmag en Yüzey 3 erken gösterim için okumaya devam edin.

Yüzey 3 Birçok yönden, bir çekmiş aşağı ve alt-powered Yüzey Pro 3 (SP3), olduğunu. Bir tablet için büyük boy SP3 oldu göz önüne alındığında, birçok alıcı ileri bir adım olarak bu görebiliyordu. Bu, bir iPad gibi biraz daha kimse bir dizüstü bilgisayar kapalı ekran yanked daha az gibi biraz büyüklükte oluyor. Şimdiye kadar Yüzey 3 boyutu hayranları konum. It Pro 3 hiç mi Yüzey daha onun klavye olmadan, pick up ve raslantı kullanmak çok daha mantıklı. Bu belirgin kalın ve daha ağır iPad Air 2 (tam olarak, bu yüzde 43 daha kalın ve yüzde 42 daha ağır olduğunu), ama yine de bir tablet olarak çok yönetilebilir.

... Ve boxier 3: 2 en boy oranı, her zamankinden (denk oldu Pro 3 gün ... Ön Yüzey olanlar vardı birinci veya ikinci kuşak yüzeyler birini daha portre modunda çok daha iyi Microsoft'ta Steve Ballmer döneminin sonu). Bu aynı zamanda, masaüstü uygulamaları çalışır ve kalem girişini destekleyen ilk olmayan "Pro" Yüzey olduğunu. Bu Surface Pro 3 ile çalışır, aynı yüzey kalem kullanır ve burada her şey tam olarak aynı şekilde çalışır. Sadece can sıkma Kalem ayrı burada satışa olduğunu ve manyetik tablet yüzüne oturtun olamaz vardır. Klavyede takılan o kalem döngü daha yaslanmış olacak.

Klavyenin konuşan Yüzey 3'ün Tipi Kapak cihazın kendisi, SP3 ile gider klavyenin bir büzülmüş aşağı versiyonu gibi, olduğunu. Şimdiye kadar küçük klavyede yazarak herhangi bir sorun olmadı ve sabit pozisyon kickstand olarak henüz Pro on 3 dinamik değişen kickstand bir fark düşürme gibi gelmiyor.

Biz (pil ömrü gösterim dahil) bizim tam bir inceleme Surface 3 çok daha olacak, bu yüzden bizi izlemeye devam edin. Şu anda bu henüz Microsoft'un en çok dengeli Yüzey benziyor. O küçük ekran ile birlikte (pro-düzey performans vs) bazı katı tüketici düzeyinde performansı ile yaşayabilir, o zaman bu 2-in-1 alışveriş sürü tatlı isabetli olabilir. Yüzey 3 tablet 64 GB versiyonu için 500 $ ABD başlayan artık kullanılabilir. Sen klavye ve Yüzey Kalem için (isteğe bağlı) Başka bir 50 $, ancak fazladan 130 $ eklemek isteyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder