9 Temmuz 2015 Perşembe

Kanser destek merkezi bitki tencere terapötik değeri

Heatherwick Studio, Londra'nın tartışmalı Bahçe Köprüsü , Leeds, İngiltere'de yeni bir kanser destek merkezi tasarımını tanıttı. Yeşilliklerle dolu bitki tencere bir dizi farklı değil bakıldığında, Maggie'nin Yorkshire merkezinde sağlanan destek için sakin ve rahat ev sağlamayı amaçlamaktadır. Yeni merkez St James Üniversitesi Hastanesi gerekçesiyle esas alınacaktır. Hastane 9.000 yeni kanser hastalarında her yıl üzerinde tanı ve yaklaşık 2,6 milyon kişiye kanser uzmanı hizmet vermektedir. Maggie'nin Yorkshire zaten tesisinde sağlanan destek artıracaktır.

Dünya çapında 18 Maggie'nin Merkezleri daha gelecek için planlanan ile vardır. merkezleri psikolojik destek, beslenme atölye çalışmaları, gevşeme ve stres yönetimi, sanat terapisi, tai chi ve yoga da dahil olmak üzere kanıta dayalı bir program kullanır. Maggie'nin Yorkshire tasarlarken, Heatherwick Studio için amaç bu hizmetleri tamamlamak için oldu. kısa gayrı ve iç mekan yaratılması istedi. O da oldu ziyaretçiler ve geçenler için olumlu dış oluşturmak için bir fırsat olduğunu hissettim.

Bina insanlar aralarında taşıyabilirsiniz böylece kademeli birim sayısı formu birlikte katıldı alır. Her bir görsel anlamda merkezi haline yeşillik getiren birim boyutlarda varyasyon, bir çatı bahçesi ev sahipliği yapmaktadır. tasarım daha steril ve formalite icabı hastane kampüsünün içinde sakin, canlandıran bir ortam sağlanması amaçlanıyor. Heatherwick Studio daha resmi çevreleyen hastane binaları aksine bitkilerin tedavi edici etkisini yakalamak için çabalıyor söyledi. Bu keyifli ve ilham verici dış yanı sıra, firma, sıcak ve gayri iç mekanlar sunmak için amaç edinmiştir.

"Biz Yorkshire bir Merkezi'ne getirmek için Maggie ile birlikte çalışmaktan ve kullanıcılara ve personel için olumlu bir ortam yaratmak için fırsat var mutluluk duyuyoruz," stüdyo kurucusu Thomas Heatherwick diyor. "Sitesi mevcut hastane binalarının büyük hacimleri ile çevrili yeşil küçük bir yamadır. Biz bahçe dışına bütün binayı yapmak istedim yerine açık bir alan uzağa alarak. Tanımlayan büyük yetiştiricilerinin bir koleksiyon olarak geliştirilen tasarım aralarında ortak ve özel alanlarda bir dizi içine alarak bina. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder