17 Temmuz 2015 Cuma

Hollanda'nın en büyük otel OMA oluşturma bükülmüş olacak

Amsterdam'da büyük bir yeni otel geliştirme için bir ihale kazanan, geçen hafta açıklandı. Bu Amsterdam RAI fuar ve konferans merkezi esas alınacaktır. Mimarlar OMA tarafından tasarlanan Nhow Amsterdam RAI otel başlı başına bir cazibe olacak şekilde tasarlanmıştır ve çarpıcı bir bükülmüş tasarıma sahip olacak.

Otel için ihale süreci geçen yıl Haziran ayında başladı iken Amsterdam RAI yeni bir otel için planlar, geri 2011'e uzanmaktadır. Sunulan 11 girdileri, OMA, geliştirici KOİ ve NH Hotel Group kavramı nedeniyle ek özel tesislerin göze çarpıyordu olduğu söyleniyor. Öncelikle bir otel olacak şekilde tasarlanmıştır rağmen, Nhow Amsterdam RAI televizyon stüdyosu, bir galeri, bir heykel bahçesi ve spa dahil olmak üzere diğer fonksiyonları bir dizi ev sahipliği yapacak. Binanın üst Kamu katlar skybar ve restorana ev sahipliği yapacak.

Tesislerine ek olarak, concept tasarımı başarısı önemli bir faktör olmuştur söyleniyordu. OMA yeni ve modern bir görünüm sahip iken, mevcut RAI kompleksi ile sığmaktadır bina sağlamak hedeflemiştir. yapısı bükülmüş veya merkezi dikey açıda döndürülür olarak görünür üç ayrı bölümden müteşekkil olacaktır. 25 katlı boyunda 91 m (299 ft) olarak, Nhow Amsterdam RAI en yüksek oteli olacak Benelüks bir basın açıklamasına göre, Belçika, Hollanda ve Lüksemburg ülkeleri. Bu 650 oda olacak ve misafirler 4 yıldızlı kalite puanı keyfine varacaksınız. Nhow Amsterdam RAI otel inşaatı ortalarında 2016 yılında başlaması planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder