29 Temmuz 2015 Çarşamba

Pixie Noktaları AR haritaları

Pixie Noktaları çevresi gerçek bir resimde levhası 'nesneleri bulmak için akıllı telefonunuzun kamerasını kullanmak yeni konum izci vardır. Sistem kendi yerin birkaç santim içinde cesur bir X ile işaretlenmiştir "pixified" nesneleri, aşağı izleme yeteneğine iddia ediliyor. Senin gadget ya da evcil hayvan pixifies bunu üzerine Pixie Nokta adında bir gözyaşı biçimli sensör etiketi üzerinde tutunan; onlar akıllı bir artırılmış gerçeklik uygulaması kullanarak Bluetooth aracılığıyla bir parça tutan nesneler dijital harita eklendi ediyoruz.

Herhangi pixified nesnesi yakından örme özel ağ oluşturmak için, hatta duvarlar aracılığıyla, uygulaması ve birbirleriyle hem de iletişim kurar. 150 ft (10 - - 45 m) aralık serbest iOS / Android uygulaması tam bir 30 içinde bir nesnenin koordinatlarını üçgen için güvenli bir ağ kullanmak mümkün. Çocuğunuz arabada kendi pixified Kindle terk etmek eğilimi varsa demek ki, app kendisine size rehberlik edecektir. Evin içinde araba telefonunuzu Nokta ve bir X arka koltukta tatmin işaretleme görürsünüz. Bu uygulama aynı zamanda o mümkün olan her şeyi bir bakışta nerede görmek için yapım her etiketlenmiş nesnenin artırılmış gerçeklik haritası oluşturur.

Yakın mesafeden iyi bir smartphone çalışmayı kullanma çoğu yeri izci, onlar doğruluk ile sorunları var. Düğme TrackR ederken, kayıp nesneye olabilir ne kadar yakın ya da uzak göstermek için kablosuz sinyal gücünü kullanan Çini metin ipuçları size yardımcı oluyor. Pixie Points ile yapmanız gereken her şeyi tam olarak nerede görmek için bir artırılmış gerçeklik görüntüsünün bakmak. Eğer sistemin 150 ft aralığı ötesinde bir şey kaybettim varsa, app ile oturum bilinen en son konumuna uyarıda bulunulur. şirket söylendiğine birkaç santim dahilinde doğruluk düzeyine ulaşmak için gelişen teknolojinin 2 yıl geçirdi.

Pixie Points başka serin özelliği seyahat kitleri ve iş kitleri gibi bireysel kitleri için, gereken tüm levhası 'öğeleri özelleştirilmiş kontrol listeleri oluşturmak mümkün ediliyor. Eğer ofis için ayrılmadan önce yapmanız gereken tek şey, örneğin, iş kitine içindeki her şey olup olmadığını görmek için smartphone ile bilgisayar çantası görmek olduğunu. App uyarıları şey kayıp olursa. Her Pixie Noktası etiketi 47 x 35 x 3,2 mm (1.8 x 1.3 x 0.1) ve 18 aylık bir ömür boyu boyutları vardır. geliştiriciler mümkün olduğunca ince Pixie Noktaları tutmak için, değiştirilemez pil kullanıldığını söylüyorlar. Dahili batarya azaldığında, uygulama kullanıcıyı bilgilendirir ve etiket bertaraf ve değiştirilebilir. 12 Pixie Noktası paket 109,85 $ maliyeti ise dört Pixie Puan ile tek paket şu anda US $ 39.95 önceden sipariş edilebilir. Kargo (Kuzey Yarımküre) yaz aylarında başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder