15 Temmuz 2015 Çarşamba

Lil Trucker multitool survivalist hayatta yardımcı olur

Bir çok amaçlı arıyor herkes zaten dahil, seçim için bol Kniper , Ringtool ve Leatherman sırtı . Şimdi survivalist için kompakt bir paket uyum, açık havada-erkek (ve kadınlar) ve kurtarma ekipleri 10'dan fazla araç bulunuyor Lil Trucker şeklinde başka var.

Multitool gitmek gibi, Lil Trucker kullanışlı ve yararlı elementlerin kendi payına daha var. Bunlar bir anahtar, bir çekiç dahil, katlama, cam kesici, bir kayış kesici, bir kutu açacağı, bir balta testere bıçağı, bir kama, bir demir, bir kanca, tel büküm, bir çivi çektirmenin, bir gaz vanası anahtarı, ve farklı boyutlarda dört onaltılık anahtarları. Bu, tüm Lil Trucker uzun kolu 7.5-inç (19 cm) ile sadece 11.5 inç (29.2 cm) olduğu gibi uygun bir küçük bir paket geliyor. Bu tür zombi kıyamet nihayet sonunda, hangi olacak, çarptığında olarak ... ve ihtiyaç duyulduğunda ise kullanıma hazır, arabanın torpido gözünde tutulabilir anlamına gelir.

Lil Trucker İnovasyon Fabrikası, Philadelphia, ABD merkezli bir şirket eseridir. Başlangıçta itfaiyeciler tarafından tasarlanan ve kurtarma ekipleri için geliştirilmiş, Lil Trucker şimdi survivalist ve dışarıda vakit geçirmek için bir tutku olan hedef ediliyor. Bu karbon çeliğinden yapılmış ve potansiyel alıcılara bazı güven vermelidir ömür boyu garanti ile geliyor oluyor.

Lil Trucker şu anda zaten US $ 25,000 hedefine geçmiş yelken açmış bir Kickstarter kampanyası ile finanse ediliyor. Yenilik Fabrikası onun sözlerini sunar eğer ve ne zaman 69 $ bir sözü Lil Kamyoncu sabitlemek için gereklidir. ABD içinden Kargo ücretsizdir, ancak dünyada başka her yerde 25 $ maliyeti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder