24 Temmuz 2015 Cuma

Masaüstünde Skype'tan daha fazla almak için kamera sistemleri

Ilk Şimdi Microsoft kamera sistemleri tarafından sahip olunan, 2003 yılında ortaya çıktı beri Skype uzun bir yol kat etti, servisi arayarak, video şu anda kullanılmakta olan hemen her platformda mevcuttur ve entegre mesajlaşma servisleri temel bir parçası olacak şekilde ayarlanır yaklaşan, Windows 10 OS . Bu ipuçları ve püf noktaları Skype'tan daha iyi yardımcı olmalıdır.

Skype video çağrıları, ses aramaları ve metin tabanlı mesajlaşma için harika ama kişilerinizi her zaman almak için de bir video mesajı kaydedebilirsiniz - video sesli gibi biraz. Eğer bir arkadaş ikisi birlikte çevrimiçi olamaz zaman o zamanlar için yararlıdır. Bir kişiye sağ tıklayın ve Kayda başlamak için video mesajı yolla seçin.

Her Skype kullanıcısı hizmeti ve bu bilgilerin bazı kamu olarak ayarlanabilir bir profile sahiptir, bu nedenle çift kontrol değer sen daha geniş anlamda dünyada kişisel bir şey ifşa değil emin olmak için bu var. Web'de Hesabım sayfasından, düzenle profili tıklatın ve onlar özel ve halka açıktır hangi alanların göstermek ardından sağdaki etiket bak.

Yanı sıra sohbet kutuları (Skype anlık mesajlaşma kısmı) yoluyla iletişim olarak da programı kontrol etmek için komutlar yazabilirsiniz. Masaüstü istemci üzerinde, örneğin, şu anda üzerinde oturum aygıtların tümünü görmek için "/ showplaces" yazmayı deneyin. Ayrıca kullanmakta olduğunuz bilgisayarda dışında her yerde dışarı imzalamak için "/ remotelogout" girebilirsiniz.

Eğer yararlanabilirsiniz epeyce sohbet komutları (aslında Var Skype desteği tam listesi vardır). Hiçbir davetsiz misafir bir bağlantı üzerinden grup sohbetine katılabilir, böylece en yararlı olanları biri bir şifre oluşturuyor. Seçtiğiniz şifre ile "/ set şifre [PasswordText]" grup sohbeti kutusuna, "[PasswordText]" yerine bu tür yapmak için.

Araçlar menüsünü açın Seçenekler'i seçin ve Çağrılar sekmesine geçin. Gelişmiş seçenekler altında aramaları otomatik olarak yanıtlayacak ve hatta aynı anda web kamerası devreye sağlayan bir ayardır. Neden bunu yapmak istersiniz? Bu uygun ve aynı zamanda size uzak işteyken evinize (veya evcil hayvan) casusluk için kolay bir yol sunar.

Sen kameraya bakmak ve Araçlar menüsünü açarak Seçenekleri seçme ve Video ayarları menüsü girişi tıklayarak aynı anda donanım test için gidiyoruz nasıl önizleme yapabilirsiniz. Daha sonra web kamerası şu anda gösteren ne bir önizlemesini görürsünüz ve yem parlaklık ve renk düzeylerini yapılandırmak için Webcam ayarlarını tıklayarak yapabilirsiniz.

Skype, öncelikle insanlarla temas tutmak için bir araçtır, ama çok da iyi bir dosya aktarım uygulaması var. Windows başkasına bir dosya gönderme kolay yollarından biri, Dosya Gezgini bir klasörü açın ve daha sonra bir konuşma penceresi dosyayı sürüklemektir. Resimler hemen gösterir, ancak diğer dosya türlerini kabul edilmesi gerekir.

Skype sadece görüntülü sohbetler için, başkalarıyla bilgisayarınızın ekranını (son zamanlarda olmayan Premium kullanıcılar için eklenmiş bir grup ile bir ekran paylaşma seçeneği) paylaşabilirsiniz değil. Eğer bir süreç yoluyla diğer insanlara yürümek ya da sadece masaüstü duvar kağıdı göstermek gerekir, ne zaman bir konuşma artı simgesi menüsünden paylaşın ekranları almak istiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder