13 Temmuz 2015 Pazartesi

Land Rover Rugby Dünya Kupası görevlere Defender tasarımları

Land Rover İngiltere ve İrlanda kendi 100 günlük geziye Rugby Dünya Kupası taşımak için kendi SVO ekibi tarafından tasarlanan özel bir baskı Defender atkılar almıştır. Araç rugby hayranları Webb Ellis Kupası bir kristal berraklığında bir görünüm vermek için iklim kontrollü cam davayı spor.

Defans insanlara Kupası yağmur, dolu ya da parlaklık net bir görünüm verir emin olarak, Land Rover, bir ısmarlama arabayı donatılmış olup, hale getirmek için tasarlanmış iklim kontrollü parlama önleyici cam kabin emin içeride hiçbir sisleme veya yoğunlaşma var. kamyonun arkasında oturmak kabinenin kilit mekanizması, iklim sistemi ve 40 inçlik televizyon, 10 inç Toshiba Encore tablet üzerinde yeni bir uygulaması ile kontrol edilir.

Klasik rugby denemek ve ruh insanları almak için maçları TV önemli anları görüntüler ise sıra iklim kontrollü olarak, dolap, üç farklı mod edebilen bir aydınlatma sistemi ile donatılmıştır. İçeride, Defender bir gibi kitted Otobiyografi spec araba, Dünya Kupası özgü bir dizi olsa vesilesiyle anmak dokunur. Otomobilin siyah deri koltuklar koltuk başlıkları Dünya Kupası logolu işlemeli ve altın dikiş ve mavi boru da normal ötesinde kabin'ın ambiyans yükseltmek için hizmet edilir, Defender geri pared.

Araç kendisi altı ileri manuel şanzıman ile birleştiğinde Land Rover'ın 2.2 litrelik dizel tarafından desteklenmektedir ve bir vinç, alüminyum karter koruma ve yükseltilmiş hava girişi de dahil olmak üzere ekstra off-road dişli ile monte edilmiştir. Land Rover'ın SVO bölümü de yolda daha geniş bir duruş için 16 inç off-road lastikleri ile donatılmış Defender.

8.2 metre (27 ft) yüksekliğinde Rugby Ball nehir Thames aşağı süzülüyor sonra, Defender Tower Bridge açıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder