8 Temmuz 2015 Çarşamba

Oculus Rift (tüketici versiyonu): Hands-on

Biz bir parçası olmasına rağmen Oculus VR ile uzun görüşme oturumu geçen hafta, bir şey aslında kulaklık kullanmak daha sonra yapmak alamadım. Bugün E3 2015, biz tüketici Oculus Rift ile ilk eller-bindi.

Birkaç kez geçen hafta Oculus 'execs tüketici Rift ve anılan Crescent Bay prototip onlar aynı şey vardı sanki - ve bunu kullandıktan sonra, bu yüzden açık. Yeni kulaklık kendisi daha tüketici hazır tasarımı ile (veya daha az) Crescent Bay gibi görünüyor. çözünürlük aynı gibi görünüyor, ve görüş alanında bir fark varsa, o (biz çok aynı olduğunu tahmin ediyorum) algılanamaz var.

Hafif ve kafamda rahat hissettim. Ben Rift herhangi bir önceki sürümüne göre daha gözlük için daha iyi ve benim gözlük (o daha bu açıdan belirgin daha iyiydi içinde oldukça rahat uyduğunu Oculus iddialarını test etmek için kullanılan zaman gözlük takıyordu Rift DK2 ). Hala benim gözlük sadece sağ konumlandırılmış almak için olsa da, bazı ayarlama götürdü, bu yüzden kişileri giymek ya da hiç lensler var ya eğer hala daha sorunsuz bir süreç olacak gibi görünüyor. Geçen hafta söylediğim gibi orada olduğu gibi ve hiçbir odak ayarı var Dişli VR , bu nedenle görme düzeltimi size kalmış tamamen.

Bu gözlük nedeniyle olmuş olabilir, ancak ışığın çok biraz sanal dünyalarda varlığı anlamında detracting, alttan seeped olarak gözlerimin etrafında tamamen kapalı bir kapalı mühür, orada değildi. Eğer karanlık bir odada oynamak Ama eğer o zaman bu bir sorun olmamalı (demo iyi aydınlatılmış biri idi). Biz de ışık icar olduğunu, aynı boşluğu ile ilişkili olabilir herhangi bir lens sis, fark etmedi (Dişli VR, örneğin, bir Rahat yer seçimdir ama bir kullanmak istemiyorsanız bazı ciddi objektif sis sorunları vardır buğu çözme ajanı).

Zaten Crescent Bay, bugün oyunları Oculus ve üçüncü parti ortakları kadar yemek edilmiştir görüyordum vurgulamak aşina olmak. tecrübe ve varlığı derecesi tanıdık. Biz şimdiye kadar VR gördüğüm her şeyi darbeler uzak Rift oyunları grafik sadakat var - olası bir istisna olmak Tehlikeli Elite sen DK2 ile bugün oynayabileceği. Chronos oda odaya üçüncü şahıs aksiyon oyunu. Bu aynı geliştirici var Herobound , bizim favori Dişli VR Oyunları biri, ve o başlık bir daha grafiksel gelişmiş, gerçekçi çizilmiş versiyonu gibi bir çok çalış.

Bu kısa demolar dayanan bir "en iyi" almak zor, ama Nowhere Edge (yukarıda) bir donmuş tundura'da yol yapmak için kirişler kırma yoluna dayanarak, dar uçurumlar geçilen olarak, demet bizim favori olabilir . Biraz gibiydi Uncharted çok, çok güzel bir şey VR. Karakter hareket gibi, dünyanın sadece bir tingly roller-coaster hissi yaratmak için yeterli, ancak mide bulantısı ikna etmek için yeterli değil taşındı. Için römork gördüm Eğer Eve Valkyrie Oculus Rift, iyi, bizim demo aynı intro oynanabilir versiyonu oldu. Bu daha arcade benzeri az sim-benzeri versiyonu gibi tehlikeli Elite . Kokpitlerinde tutması için dengeleyici maddeler olarak hizmet edebilir, bu yüzden büyük olasılıkla tüketici VR ilk nesil uzay dövüş oyunları ve sims bir sürü görürsünüz.

Ve Lucky Hikayesi (yukarıda) bir patlama oldu. Bu bir var Super Mario 64 tarzı 3D Platformer ve bu tür VR şaşırtıcı derecede iyi çalışıyor. Oyun aynı zamanda cila ve çekicilik Nintendo gibi düzeyine sahip görünüyor - biz önümüzdeki yıl tam sürümünü oynamak için sabırsızlanıyorum olacak. Bu dört oyun Rift başlattı rulo hazır varsayarak, bu çok umut verici bir başlangıç ​​gibi görünüyor. Eğer belli bir kalite düzeyine aldıktan sonra, sanal gerçeklik kulaklıklar çok benzer deneyimleri sağlamak, böylece içeriği (gerekli ekipman ve fiyatlandırma ile birlikte) büyük bir farklılaştırıcı olacak. Zaten bir oyun PC yoksa, o zaman Oculus Rift son iki büyük yatırım gerektirir gidiyor, ama en azından ilk cilalı, AAA-benzeri içeriğin bazı yatırım dönen büyük bir şans var Biz VR gördüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder