28 Temmuz 2015 Salı

Splash Tunes Pro Bluetooth

Biz gerçekten FresheTech dan Splash Tunes Pro su geçirmez duş hoparlör sayesinde şarkı (ya da dışarı favori podcast ile savunarak) duş gibi başlıyoruz. Bu küçük, mütevazi vantuz monte Bluetooth hoparlör US $ 70 maliyeti bir hoparlör sesi şaşırtıcı bir miktar sunuyor.

Pro şimdi 40 $ bulunabilmektedir orijinal Splash Tunes modeli, takip olduğunu. Şirket, yeni sürüm üç kat daha fazla pil ömrü ile yüzde 40 daha yüksek sesle olduğunu iddia ediyor. Daha az duş hoparlörler, biz sık sık pilde, yol boyunca bir yerde olası köşeleri kesilmiş bir ürün, duş, ya sen teneke veya crackly ses verir sürücüleri düşer bir subpar montaj sistemini bulmak. Yani bizim Splash Tunes inceleme birimi ile geçirdim iki hafta içinde böyle olmamıştır.

Elbette, orada gibi yüksek sadakat ses çoğaltabilirsiniz orada yüksek sesle su geçirmez konuşanlar Nyne Aqua , ama Splash Tunes Pro duş, banyo ya da küçük bir spa alanı doldurmak için ses fazlasıyla yeterli dışarı pompalar. Büyük, dokulu basmalı kontrol düğmeleri da orada diğer birçok su geçirmez ses cihazları daha gözlerinde sabun ve şampuan var kullanmak için daha sezgisel ve kolay.

Hoparlör dahili mikrofon da orijinal üzerinde artırıldı, ama yine de genellikle yankılar veya diğer çevresel gürültüler sürü ya sahip bir ortamda kullanarak olacak bir hoparlör, yani kendiniz için gerçekleştirmek opera beklemeyin Kendi kulaklarına yaptığı gibi duş bir çağrı diğer ucunda olduğu gibi kristal ses.

Şarj edilebilir pil hijyen alışkanlıklarına bağlı olarak, şarj başına duş dinleme haftalar veya aylar değerinde sağlayan sürekli oyun, 10 saat boyunca değerlendirilmiştir. Bu konuşmacı ile ilgili netlik önemli bir nokta daha var - pazarlama materyali bazı orijinalinden daha fazla "su geçirmez" olarak bahseder iken, aslında sadece suyla püskürtme ilgili dayanım testleri başardı anlamına gelir IPx5 puan var.

Bu standartlar kafa karıştırıcı olabilir, ancak önemli paket bir duş monte olacağını ise olduğu gibi hoparlör sadece püskürtülür veya suyla sıçrayan dayanacak şekilde tasarlanmış olmasıdır. Damla veya su dolu bir küvetin içinde bunu batığın Were, bu hayatta olmayabilir. Neyse ki, Pro sürümü bunu ayakta su içinde bırakılan o vardı tasarrufu için iyi bir şans olabilir, bu yüzden daha iyi yüzer şekilde tasarlanmıştır.

Orada diğer Bluetooth duş ses seçenekleri gibi, dışarıda var iShower ve hatta bir hoparlör donanımlı duş başlığı daha az, ama Splash Tunes Pro maliyetler ve temel duş yalnız vokalist için yeterli ses ve kullanılabilirlik daha sunuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder