20 Temmuz 2015 Pazartesi

Yarışma devam alır Nismo PlayStation GT Academy oyun-için-racer 2015

Bir zamanlar, yarış oyunu tutkunları sadece on-track rakip için ekrandaki rakip mezun hayal olabilir. Ardından, 2008 yılında, Nissan ve Gran Turismo insanlara çok şans verecek bir ortaklık başladı. GT Akademi artık geri yedinci yıl içindir.

2008 yılında GT Akademisi birincisi, Lucas Ordoñez ulaşmak için gitti başarının her türlü Geçen yıl dört GT Academy mezunu görürken, Le Mans 24 Saat yarışında rekabet . Bu yıl, mezunlar Le Mans 24 Saat yarışında tekrar yarışıyor, GP3 Formula 1 besleyici serisi, FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası, Blancpain GT3 serisi ve Japon Super GT serisi üst sınıf.

Bu yılki yarışma (21 Nisan) dün başladı. Oyuncular olayları canlı PlayStation 3 için ya da kitlesel katılım GT Academy Gran Turismo 6 oyun zorlukları çeşitli rekabet edebilir. En iyi performans, bu yıl Abu Dabi'de Yas Marina F1 devresi İngiltere'nin Silverstone pistinde hamle Yarış Camp, bir yerde kazanacak. Yarış Camp kazanan teklif üzerine, Sony ve 550 bhp Nissan GT-R Nismo GT3 araba Blancpain Dayanıklılık Serisi bir sezonun yarış "en gelişmiş sürücü geliştirme dünyasında programlardan biri" dediği şeydir. Katılımcılar 18 veya üzerinde olmalıdır ve eleme 16 Haziran için geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder