14 Temmuz 2015 Salı

Ahududu Pi Papirus E Ink ekran

İngiliz şirketi Pi Tedarik Raspberry Pi do-it-yourself tek pansiyon bilgisayar için düşük güç, düşük maliyetli e-mürekkep ekran modülünü yarattı. Ne denir olarak Papirus, üç değiştirilebilir ekran boyutları (1.44, 2.0, ya da 2.7) gelir ve tüm e-kağıt cihazlarının gibi güneş ışığında okunabilir ve o için (statik bir resim görüntüleyebilirsiniz demek olan) kalır güç olmadan çok uzun bir zaman. Onun yaratıcıları özellikle de veri kaydı uygulamaları ve açık görüntüler için uygundur unutmayın.

Papirus uyuyor geçenlerde yayımlanan Raspberry Pi 2 Model B yanı sıra önceki modellerin A + ve B +. O (header "RUN" Ahududu Pi için isteğe bağlı "pogo pin" ile bağlı ise) bir wake-on-alarm işlevselliği ile pil destekli gerçek zamanlı saat ile birlikte flash bellek 32 megabit ile birlikte geliyor. Aynı zamanda bir sıcaklık sensörü ve genel amaçlı giriş / çıkış (GPIO) koparma konnektörünü yanı sıra, yönetim kurulu üstünde sığacak dört isteğe bağlı ince anahtarları vardır. 1.44-inç (3.66 cm) ekran 96 piksel 128 çözünürlüğe sahip, 2.0 inç (5.1 cm) ekran 200 96 pikselleri ve tarafından 264 sahiptir büyük 2,7 inç (6.86 cm) seçeneği vardır 176 piksel.

Papirus Pi Arz ve e-kağıt şirketi Yaygın görüntüler arasında bir işbirliği sayesinde ortaya çıkar. Bu Ahududu Pi için zaten mevcut örnek kod ve devre şemaları paketi ile, mevcut açık kaynak kod tabanına yeniden kâğıt kaplamak ile bütünleştirir.

Pi Kaynağı bir üretim koşmak fon ve modüle daha fazla özellik eklemek için Kickstarter papirus almıştır. Yaklaşık iki hafta kala, projenin 5000 £ (ABD $ 7818) fon hedefi geçmiş yolunu atmış. Yazma zamanda papirus sadece tüm destekçileri ücretsiz dört isteğe bağlı düğme eklemek için bir £ 25,000 streç golü geçti. Sen küçük ekran paket için en az 25 £ rehin gerekir. Tek papirus HAT kurulu ile üç ekranların her biri bir dizi £ 65 veya daha fazla listelenir. Tüm planlandığı gibi giderse, tüm paketler Temmuz ayında gemi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder