13 Temmuz 2015 Pazartesi

GoPro Quadcopter görünürde de sanal gerçeklik dişli, 2016 için doğruladı

GoPro CEO'su Nick Woodman onun şirketi de açıklama yapan 2016 yılında kendi Quadcopter başlatmak için planlarını ortaya koyan, hızlı büyüyen drone pazarına girmeleri olacağı uzun dönen söylentileri doğruladı Kod Konferansı Çarşamba günü California'da, Woodman da konuştu sanal gerçeklik uygulamaları için içerik yakalamak olabilir küresel altı kamera dizisi. Zaten GoPro aksiyon kameraları monte kapasitesine sahip popüler tüketici uçağı gemisi sayısı arttıkça, vahiy hevesle alan izleyenler için tüm bu şaşırtıcı olmayacaktır. Ve bir süre şimdi tur yapıyor GoPro drone emelleri fısıldıyor ile şirketten resmi bir duyuru formalite ama oldu.

"Sizler tüm GoPro bir quadctopter yapmak istiyor musunuz?" Woodman kalabalığa sordu. "Sizler GoPro bir Quadcopter yapmak istiyorsun Ah, hadi? Tamam, GoPro bir Quadcopter yapıyor, bu resmi." Woodman, bu detaylara maliyet, tasarım veya quadcopter ve gözlük hakkında herhangi bir bilgi üzerine gitmek, ama şirket GoPro çok tüketici odaklı şirket olduğu göz önüne alındığında 2016 yılının ilk yarısında bunu başlatmayı planlıyor dedin vermedi onun uçağı DJI en gibi diğer popüler modelleri ile rekabet fiyatlı olacağını daha olası görünüyor Phantom serisi veya Parrot Bepop gibi yerine high-end profesyonel vites Alta örneğin.

Woodman da tüketici teknolojisi, sanal gerçeklik başka hızlı büyüyen alana taşımak için kamu şirketin planlarını yapmak için olay kullanılır. O yılın ikinci yarısında açılacak olan Altı-Kamera-Küresel-Dizi denilen bir cihaz tarif.

Bu her şeyi gören küre gibi evlere altı montaj Hero4s sonra gibi sanal gerçeklik kulaklıklarla kullanmak için sürükleyici bir video oluşturmak için birlikte dikilir görüntüleri ile aynı anda her yöne ateş Oculus Rift ve Microsoft HoloLens akıllı telefonlar ve masaüstü bilgisayarlar ile birlikte. Hiçbir fiyatlandırma bilgisi Altı Kamera Küresel-Array ayrıntılı, ama aşağıdaki videoda bazı örnek görüntüleri kontrol edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder