20 Temmuz 2015 Pazartesi

AGV yeni vizör, bir düğmeye basarak koyulaşır

İtalyan kask üreticisi AGV karartmak veya bir saniyeden daha az bir sürede hafifletmek yeni bir motosiklet kask siperliğini duyurdu. Eloquently adlı AGVisor, ince bir sıvı kristal (LCD) ile onun hızlı renklendirme etkisini siperliği sol alt tarafında bulunan bir eldiven dostu buton ile küçük bir şarj edilebilir batarya ve işletilen katman gerçekleştirmektedir.

AGV göre, tam olarak şarj siperliği size yaz aylarında Kuzey Kutup Dairesi içinde turne sürece, ortalama süreyi kapsar, çoğu insan bir gün binmek muhtemelen daha 12 ardışık saat için karanlık bir renk tonu, sürdürmek ve olabilir Zaten çoğu yerde gün ışığı. Pil gücü anahtarı altında küçük bir denetleyici kutusunda muhafaza ve tam bir şarj için iki saat gerektirir. Bir fail-safe güvenlik sistemi güç kaynağı tükenmiş veya arıza durumunda edildikten sonra vizör açık modda kalmasını sağlamak yer alıyor.

3 mm kalınlığında AGVisor da buğu önleyici bir insert olarak iki katına çıkar. Bu aerodinamik baskı istenmeyen sonucu olarak açılmasını önlemek için patentli bir vizör kilit sistemi ile donatılmıştır. Yeni hi-tech vizör bu ay ticari serbest bırakılması için ayarlanır ve Pista GP, Corsa ve GT Veloce kask uyacak şekilde tasarlanmıştır. Avrupa fiyatlandırma bildirildi yaklaşık 200 € olduğunu. ABD'de arazi ne zaman olarak henüz hiçbir haber yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder