30 Temmuz 2015 Perşembe

Görüş: henüz Google Glass

Biz ilk 2012 yılında o yakalanmış bir belirti yana, birkaç tüketici gadget'lar çok ilgi veya Google Glass gibi birçok başlıkları olarak çekmiştir. Onun Explorer Edition büyük sayılarda sattık olmayabilir ama giyilebilir cihazların yükselişi, akıllı telefon evrimini barındıran, son yıllarda çift üzerinde büyük bir teknoloji konuşma noktası olmuştur ve her birinde Google'ın geniş kapsamlı emelleri son derece fütüristik fiyatlı görünüyorsun gadget.

Şimdi olsa, Google Glass Explorer Programı resmen öldü . Cam, satış kapalı oluyor kapalı kapılar ardında alınan ve "reboot" ve benzeri sözler "reset" olan cihaza açısından fısıldadı ediliyor. Google, "onlar hazır olduğunuzda Cam gelecek sürümlerini" göreceğiz vaat ama yabancılar kavramı yeniden yükselmeye gidiyor az iyimser.

Google Glass rekor sayıda satmadım nedenleri ile gelip çok zor düşünmek zorunda değilsiniz. Her zaman deneysel, beta ürün olarak pazarlanan; gülünç pahalı; bunu hissettim garip ve giymek için yabancılaştırmak . Eğer herhangi bir zamanda video kaydını başlatmak veya gibi davrandı ise Facebook bildirimleri kontrol yeteneği ile kenarında çevrenizdeki herkesi koyarak olacaktır sıfır öz bilinç 1.500 $ hi-tech gözlük şehir etrafında yürüyüş olsa bile, şans vardır eldeki konuşma dikkat.

Google geri adım ve Cam, uzakta kamusal bakışın bu Nest CEO'su Tony Fadell önderliğinde zaman ve hakkında tekrar düşünmeye karar verdi o zaman şaşırtıcı değil. Tekrar cihazı görmedim ne bir sürpriz olurdu ise: Cam sahip tüm sorunları biz 2015 yılında bunu kabul etmek oldukça hazır değiliz bile, gelecekte teknolojinin cesur vizyonu altında.

Eğer gibi, bir süredir Google Glass hakkında bile benzer teknoloji duymak istemiyorsanız şaşırmayın Sony'nin SmartEyeglass , Microsoft'un HoloLens ve Oculus Rift gelişmeye devam etmektedir. Google (bizim günlük hayatımızın başlangıçta tuhaf fikirleri parçası haline bir sicili vardır , dünya çapında sokak düzeyinde fotoğrafçılığı için kendini sürüş araba ve verilen yeterli zaman ve kaynak) o Glass ile aynı hile çekerek şirkete karşı bahis zor olurdu . Eğer bir göz atacak olursak cihaz geliştirdi yolu kısa ömrü boyunca ve daha sonra başka beş ya da on yıl içinde, aniden Cam çok daha zorlayıcı görünüyor tahmin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder