15 Temmuz 2015 Çarşamba

SynDaver Hasta kadavra için canlı bir alternatif sunuyor

Bir tıp fakültesi ya da araştırma laboratuvarı için çalışmak sürece, muhtemelen son zamanlarda kadavra dışarı fiyatlı değil. Yapmanız olsaydı yani, ancak, bunlar genellikle yaklaşık US $ 10.000 yoktan her yerde mal olduğunu bulmak istiyorum. Bunun, ancak, ulaşım ve bertaraf ücretleri, özel depolama tesisleri ve personel ihtiyacı ve onlar yeniden kullanılabilir değil gerçeği vardır. SynDaver Labs birkaç yıldır ultra gerçekçi sentetik insan organları ve vücut parçaları oluşturmak olmuştur nedeni budur. Bunun yerine bir ceset için doldurma, en son ürün canlı hastanın rol oynar.

SynDaver Hasta olarak bilinen, yaşam boyutu model şirketin diğer ürünler aynı patentli kompozit malzemelerden yapılır. mutlaka gerçek kadavra için söylenemez şey - Ortaya çıkan yapay kaslar, tendonlar, damarlar, damar, sinir ve organların çok yakından termal, mekanik, kimyasal, ve yaşam dokusunun dielektrik özelliklerini eşleştirmek iddia edilmektedir. Hatta çıkarılabilir cilt vardır.

Ayrıca, bununla birlikte, hasta bir tablet kontrollü "beden hareketleri ve sentetik biyoloji tüm yönleriyle kontrol fizyoloji motoru." Özellikleri Bunun üzerinde prosedürleri uygulayan tıp öğrencileri, ilk müdahale ve diğer insanlar gibi, onun simüle otonom sinir sistemi gibi kol ve bacak hareketi, solunum hızı, kalp hızı, vücut ısısı, göz kırpma hızı, öğrenci gibi parametreler uygun varyasyonlar ile cevap anlamına gelir dilatasyon ve çeşitli diğerleri. Bu fizyoloji motoru kullanıcılarının belirli koşullar ya da yaralanan temsil etmek özel bir program olabilir, açık kaynak kodlu olduğu için, daha neler var.

SynDaver Hasta aynı zamanda lazerler, plazma bıçakları ve bıçaklar sonik gibi araçlar içeren cerrahi işlemlerde birlikte, ultrason, floroskopi, X-ray ve BT görüntüleme uygulamak için kullanılabilir. ABD'nin 85.000 $ için, artık kullanılabilir değil. İkinci model, sadece tam insan anatomisi özellikleri değil, aynı zamanda dolaşım ve solunum sistemlerinin işleyişi - - Daha sonra bu yıl, şirketin mevcut Sentetik İnsan Temel sürümünü piyasaya olmalıdır birlikte preemie ve Yenidoğan modelleri ile. Her üç yaklaşık 15.000 $ fiyatlı olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder