9 Temmuz 2015 Perşembe

Microsoft Surface Hub 6.999 $ 'dan başlayan, Eylül ayında başlattı

Microsoft, kurumsal odaklı Yüzey Hub için fiyatlandırma ve kullanılabilirlik bilgileri yayımladı, geri Ocak ayında ilan bu yılın. donanım, büyük ekran, aktif kalemi ve sensörler ve bağlantı seçenekleri bir bütün ana oluşan toplantılarında işbirliği için bir all-in-one bir çözüm olarak perdeli.

Microsoft'un gelecek Windows 10 işletim sistemi üzerinde çalışan, Yüzey Hub esasen büyük, duvara monte edilmiş tüm-in-one PC. Kullanıcılar kağıt kalem koyarak konum gibi hissettirmek için tasarlanmış, düşük gecikme süresi, aktif kalemi teknoloji yararlanarak, OneNote beyaz tahta aracılığıyla geniş dokunmatik panel ile etkileşim olacaktır. İş için Skype gibi belirli uygulamalar inşa edilmiş, ama aynı zamanda evrensel bir Windows uygulamaları çalıştırmak olacaktır.

Bu atılmış bazı yararlı flairs iş donanım cazip ve çok yönlü bir parça, gibi gözüküyor. Örneğin, kalem aldım zaman sağ beyaz tahta uygulaması içine atlamak olacak ve Skype toplantıları sadece tek bir dokunuşla başlatılabilir . donanım, ön stereo hoparlörler ile, kızılötesi ve ortam ışık sensörleri ile birlikte bir mikrofon, geniş açılı 1080p kameralar bir çift, oldukça tam özellikli olduğunu.

Teklif-55-inç 1.920 x 1.080 varyantına Yüzey Hub iki boy ve 84-inç, 3840 x 2,140 seçenek vardır. onun büyük kardeşi Nvidia Quadro K2200 GPU ile bir Core i7 üzerinde çalışırken küçük paneli, entegre HD 4600 grafik kartı ile bir 4. nesil Intel Core i5 çip üzerinde çalışır.

Büyük haber bugün öyle mi? Bu canavarlar toplantı odaları içine kendi yolunu yapmaya başlamak ne zaman biz aslında da bilinir. Microsoft, Eylül ayında (ABD dahil) 24 pazarlara gemi bekleniyor birimleri, 1 Temmuz'da Yüzey Hub siparişleri alarak başlayacak. İki model arasındaki fiyatlandırma büyük bir fark 55-inç Yüzey Hub $ 6,999 ABD de geliyor ve 84-inç versiyonu çok daha yüksek 19.999 $ fiyat nokta isabet var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder