29 Temmuz 2015 Çarşamba

CriticaLink acil bakım sağlar

Birçoğumuz için biz bir kaza olmalı ki verilen take, acil servisler yardımcı olacaktır. Ama mümkün değil, bazı yerlerde. Aksi takdirde mümkün olmayabilir zaman CriticaLink, Dakka trialed ediliyor, Bangladeş, gönüllü acil yardım sağlamayı amaçlamaktadır. CriticaLink üniversitede iken gönüllü acil tıp teknisyeni olmuştu Jennifer Farrell, tarafından tasarlandı. Farrell, ilk yardım Güney Afrika eğitim insanlara ziyareti sırasında, o ambulans gecekondu içine gitmiyor ve insanlar bir sonucu olarak tedavi edilebilir yaralanmalar ölmek olduğunu fark ettiğini, Gizmag açıklar.

Bangladeş taşınmış, Farrell o nedeniyle herhangi bir acil müdahale çok yavaş yapım trafik sıkışıklığı, yüksek seviyelere benzer gereksiz ölümleri gördüğünü söylüyor. Akılda bu deneyimleri ile, o oluyordu kazalara ilk müdahale bakım eğitim oldu kişileri bağlamak için bir yol aramaya başladılar. Sonuç CriticaLink oldu. CriticaLink insanlar bir acil durum numarasını arayın ve bir kaza rapor veya mobil uygulamayı kullanarak bir rapor sunmaları için izin verir. Böyle bir yerde, yaralı sayısı ve yaralanmaların niteliği gibi bilgiler verilmektedir ve uygulama aynı zamanda insanların rapora fotoğraf eklemek için izin verir. Raporda "gerçek acil" olarak tanımlanan ve CriticaLink hizmet veren bölgelerinden biri olan ise, mobil uyarı olayın ayrıntıları ile o bölgede yetişmiş İlk Müdahale gönderilir.

Bir uyarı alındığında, ilk müdahale onlar olayı katılacak ve check-in yapabilirsiniz onlar kadar katılımcı zamanlamaları ve numara kaydedilebilir olduğunu geldiğinde olduğunu bildirmek için cevap olabilir. Bakım CriticaLink en izleme ve araştırma ile yardımcı olmak için yaralı bireyler ve gönüllüler tarafından sunulabilir kaza ve yaralanmalar hakkında ek bilgi verilir. Farrell Gizmag söyler rağmen o zaten başarı öyküleri bir dizi olmuştur diyor, o henüz çok erken davasında herhangi bir yararlı veri oluşturulan etmiş olduğunu olduğunu. Bir birey, bir otobüsten düştü ve ağır yaralandı sokakta zaman o sadece bir kaç hafta önce birini hatırlatır.

Sahneye olması oldu Bir İlk Müdahale sokakta acil bakım sağlamak ve onun ekibinin diğer üyeleri çağırmak için app ve sosyal medyayı kullanmayı başardı. O eski yeterince hasta için bakım donanımlı olmadığını tespit edildi, diğer İlk Müdahale ile birlikte, o büyük bir hastaneye, sonra yakındaki bir hastaneye bireyi taşımak ve başardı. Ilk müdahale de kurbanın ailesini başvurun ve kan bağışçısı izini başardık. "Onun yaralanmalar çok ciddi olduğunu ve bizim ilk müdahale orada olmasaydı, muhtemelen o sonuçta hayat kurtarıcı bakımı alınan hastaneye hayatta yapmış asla aklımda hiç şüphe yoktur," diyor Farrell . "Bu bizim İlk Müdahale taahhüdü ve aynı zamanda birkaç kişi gerçekten bir hayat etkileyebilir nasıl gerçek bir kanıtıdır."

Yönleri Pilot aşamasında baktı varlık arasında ilk müdahale, ortalama yanıt süresi ve nasıl yanıt süreleri geliştirilebilir yanıt hangi ölçüde bulunmaktadır. Incelenmekte olan diğer yönleri kaza ve yaralanmaların türünü rapor ediliyor dahil, belirli alanlarda ve eğitim hangi kısımları diğerlerinden daha fazla odak ihtiyaç karşılamak için gerekli gönüllülerin sayısı. CriticaLink pilot aşaması Android mobil uygulaması ilk sürümü ve yaklaşık 150 eğitimli gönüllüler ile şehrin yedi alanlara hizmet veren bir acil hattı ile Dhaka başlattı. Bu Kasım 2014 yılında başlamış ve Aralık 2015 yılına kadar devam etmesi bekleniyor. Farrell örgüt şu anda daha fazla iOS ve Windows sürümleri ile, uygulama geliştirme ve Dakka içinde ve Bangladeş diğer şehirlere de kapsamının genişletilmesi olduğunu söyledi. Aynı zamanda maddi kendi kendini besleyen hala ücretsiz hizmet sunan iken olmaya çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder