21 Temmuz 2015 Salı

URSA Mini Süper 35 dijital film makinesi

Blackmagic ne diyor dünyanın en hafif el Süper 35 dijital film kamera duyurdu. Tüm gün el kullanım için yeterince rahat olmak için tasarlanan, URSA Mini bir 4.6K veya 4K sensör ve EF veya PL lens montaj ile ya, dört model geliyor.

Blackmagic URSA Mini metrajlı film, televizyon programları, reklam, belgesel ve müzik videoları gibi video projeleri bir dizi kullanılmak üzere tasarlanmıştır söyledi. Şirket ayrıca kameranın kompakt boyutları yalnız sürgünlerde veya mürettebatın parçası olarak kullanılmak için uygundur iddia ediyor. kamera optik vizör gibi çalışmak üzere tasarlanmış bir 5-in (4.6 cm) kat-out dokunmatik vizör bulunuyor. Bu 1920 x 1080 çözünürlük ve cam tabanlı optik ile bir renkli OLED ekrana sahip. Ayrıca çift RAW ve Apple ProRes kaydediciler ve yüksek kaliteli stereo mikrofon özellikli.

Birden fazla montaj noktaları URSA Mini Omuz Takımı hızlı ve kolay bir el arasında geçiş sağlayan bir hızlı çıkarma montaj plakası var iken kolayca tür lensler, raylar ve mat kutuları gibi farklı aksesuarlar ile sabit olması için izin omuz monte veya tripod- monte edilebilir. URSA Vizör "pikap ve koşmak" çekim durumları için izin söyleniyor. 4.6K sensör modeli dinamik aralık fazla 15 duraklı, 4608 x 2592 piksel çözünürlükte video yakalar. Saniyede 30 kare küresel çekim modunu kullanırken yakalanan, ya da ikinci haddeleme çekim modunu kullanırken başına 60 kareye kadar yapılabilir. Dahili sensör soğutma maksimum dinamik aralık sağlamayı amaçlayan ve görüntüler 12-bit kayıpsız CinemaDNG RAW veya ProRes kullanılarak kaydedilir. URSA Mini fiyatları 4K EF modeli için 2995 $ ABD başlayacak. Temmuz itibaren satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder