23 Temmuz 2015 Perşembe

DeltaWing yol otomobili tasarımları

Radikal olduğu kadar ilgi ve destek çekmiştir, son yıllarda birçok yarış arabası projesi olamaz DeltaWing ve şimdi onun yapımcıları bir yol gidiyor versiyonu inşa gidiyoruz açıkladı.

Onlar yapmadıysanız Ne olsa, o yol arabanın resimlerini dağıtmak olduğunu. Bu yüzden firma bize yol gidiyor makinenin muhtemel görünümünü erken belirti veren yerine yerine tasarımını patentli olması yararlıdır. Birincisi, DeltaWing dolambaçlı tarihinin arka plan biraz. Bu İngiliz tasarımcı Ben Bowlby tarafından oluşturulan tuhaf görünümlü dar ön hat düzenini kullanarak, IndyCar yeni nesil bir öneri olarak 2009 yılında hayatına başladı. Fikir arka ağırlık dağılımı kaydırarak, arka lastikler ön aerodinamik yararına birbirine yakın dar lastikleri monte kullanmak için izin, frenleme ve viraj içinde gerginlik daha alacağını oldu. Indycar öneri seçilmiş değildi, ama fikir yarış ve yol arabası üreticisi Don Panoz tarafından üstlenilen ve geliştirilen içine olan Le Mans araba Nissan motoru ile, güçlendirilmiştir. Bu sonuçta benzer-işten üzerinden Nissan tarafından gelişmesine yol açtı ZEOD RC DeltaWing ve Nissan arasında yasal bir dava açan bir hareket - Bowlby Japon firması için DeltaWing ayrıldıktan sonra elektrik Le Mans araba ve BladeGlider yol otomobili konsepti.

DeltaWing Amerikan Le Mans Serisi ve Birleşik SportsCar Şampiyonası'nda kendi, benzinli makine ile rekabet gitti. Firma şimdi, aynı kavramı kullanarak hem iki ve dört koltuklu yapma makineleri yol araçların içine genişletmeyi planlıyor ve 20 Mart tarihinde ortaya daha sonra bu yıl yola amacıyla prototip ile, ilk iki kişilik yapmayı planlıyor söyledi. Fikir GTE veya GT3 sınıflarında bir yarış versiyonu homologate yol araba kullanmaktır. DeltaWing resmen yol araba herhangi bir fotoğraf ortaya olsa da, sadece kendi açıklanmasının ardından patent firmanın adıyla yayımlandı ve tasarımcı olarak Don Panoz gerekçe - ve iki koltuk yolun şirketin tanımına uygun bir makineyi göstermektedir modeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder