24 Temmuz 2015 Cuma

En son Windows 10 teknoloji önizleme

Windows 10 Teknik Önizleme Bu son inşa, önceki sürüme kıyasla birçok önemli yeni özellik sunmuyor, Windows İçerdekiler programının üyelerine geçtiğimiz hafta yayınlanan 9926 build . Ama UI değişiklikleri bir avuç tanıtmak yapar ve bazı yeni özellikler , gelişmiş sanal masaüstleri gibi, menü tweaks başlatın ve masaüstü için Cortana nihayet İngiltere, Çin, İspanya ve daha geliyor. İşte Microsoft, gelecekteki işletim sistemi ile nerede bir bakalım.

Başlat menüsü şimdi bunu kullanırken masaüstünüzde ne görebilirsiniz saydam bir arka plan vardır. Bu size bir uygulamayı başlatma sırasında masaüstünde yapıyor veya Cortana kullanıyorsanız ne hızlı bir bakış gerek, özellikle hoş bir dokunuş olduğunu. Ayrıca, "Places" son inşa gördüğümüz bölümü kaldırıldı, Tüm Uygulamalar bölüm dokunuş ile kullanımı daha kolaydır ve sürükle ve en çok kullanılan listenize Tüm Apps'ten uygulamalar düşürmeyin veya Başlat onları sabitleyebilirsiniz.

Bu ağ ayarlarına hızlı erişim için görev çubuğunda ağ simgesini tıklatın olanak sağlayan yeni bir özelliktir. O henüz tamamlanmadı, bu yüzden senin ağları yönetmek ve bunlar arasında kolayca geçiş olanağı artıracak yapýlar gelecekte daha fazla özelliklere erişimi bekleyebilirsiniz.

Metin girmek yolu güncellenen ve güzel bir tablet Windows 10 kullanıcıları için iyileştirme ya da 2-in-1 gibi cihazlar olduğunu olmuştur Yüzey Pro 3 . Akıllı telefonunuzda klavyesine benzer el yazısı tanıma ve akıllı metin vardır artırıldı . Ayrıca yazma alanının kompakt bir görünüm sunarken Farklı bir klavye seçmek kelime ve getiri silmenize izin sağ tarafta kontrolleri vardır. Windows 8 el yazısı tuval isterseniz, bunun yerine bir düğmeye dokunun o sürüme geçiş yapabilirsiniz.

Masaüstü için Cortana Çin, İngiltere, İtalya, Fransa, Almanya, Fransa ve İspanya olmak üzere, bu yapı içinde daha fazla ülkede, genişletilmiş oldu. Cortana Android'de Şimdi Apple'ın Siri veya Google'a benzer bir dijital asistan olarak Windows Phone başladı. Microsoft, ya da sorguda ses veya yazarak yerel makine ve Web'de, arama için merkezi konumu olmayı hedeflemektedir. Ve sen o olur, böylece daha iyi çıkarlarına uygun şekilde özelleştirebilirsiniz "akıllı" zamanla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder