30 Temmuz 2015 Perşembe

EV4 dört tekerden çekiş elektrikli scooter

Bir köşeye yalın edememek iki tekerlekli taşıma sürme büyük sevinçleri biri olmak zorunda. Bir bisiklet daha tekerlekleri eklenmesi istikrarı artırmak ve daha kolay binmek yapmak, ama aynı zamanda uzak olduğu yüce zevki şeritler olabilir. Çok tekerlekli da yatırabilirsiniz sürece. Polonya'nın Jacek Skopinski yok sadece EV4 denilen ilginç bir dört tekerlekli elektrikli scooter geliştirmiştir.

"Yıldan yıla daha sıkışmış hale geliyor Varşova, içinde taşıma, ben kolayca sokak reçel etrafında alabilir, hangi ulaşım araçlarını alternatif yoktu, Skopinski Gizmag söyledi." Ben sadece bir günlük anlamsız ve masraflı atık kabul edemedi Zaman. Daha hızlı kentsel ulaşım için izin verecek yenilikçi bir aracın gelişimi hakkında düşünmeye başladım. "

Gerekir gerekenler, hafif uçak tasarım başının yaptığı kontrol listesi üzerinde inşaat ve onarım firması Aero-Servis araç bir bisiklet daha hızlı olması gerektiğini dahil olunması gereken kontrol listesi, yapma konusunda ayarlamak olacak henüz çalıştırmak için ucuz olması bir yüksek kaliteli ürün, parklarda ve orman parçalar arasında, bisiklet yolları binmek için yeterince küçük ve bir bisiklet ama emisyon ücretsiz daha hızlı A noktasından B noktasına ulaşın. O istikrar için bir elektrikli tahrik dört tekerlekli karar, ama dar bisiklet yolları kullanmak için çok büyük olmaz biri.

"Başından itibaren EV4 tasarlanmış ve sadece bir uçak gibi inşa" Skopinski saptandı. "Bu nedenle, ben düşük bir ağırlığa amaçladık. Neredeyse tüm bileşenlerin son derece dayanıklı havacılık alüminyum alaşımdan imal edilmiştir. İlginç bir gerçektir aracın ana çerçeve sadece uçaklarda durumunda olduğu gibi perçinlenmiş olmasıdır. Bu yaklaşım hatta ana çerçeve yapar daha dayanıklı ve hafif. "

O EV4 ayarlanabilir sönümleme ve herhangi bir anda arazi şekline uyum ve zeminde eşit dört tekerlekleri tutmak için tasarlanmış kaynaklı alüminyum lades kemiği ile iki bisiklet amortisör içeren bir adaptif süspansiyon sistemine sahip olduğunu açıklamak için gitti. Onun iki 500 W elektrik motorları, dişli kayış sürücü ve 20 Ah veya 40 Ah yapılandırmaları 40 km / saat (25 mil) ve 30 ila 50 km menzile bir hıza teklif ya 36 V Li-ion batarya paketi (18.6 - yüklü 20 Ah akü ile ve en fazla 31 mil) o gemide büyük paketi ile iki katına.

Dört tekerleğin her dört tekerlekli spor hidrolik disk frenler kısa durma mesafeleri sağlamak. 150 cm uzunluğunda ve (59 x 24) 60 cm genişliğinde ve yüksekliği ayarlanabilir koltuk yararlanır. Sans pil, EV4 ipuçları yüklü 20 Ah akü ile 47 kg ve 40 Ah paketi ile 53 kg artar 41 kg (£ 90), terazi. Hız ve kalan şarj gibi, bir gidon monte edilmiş LCD ekranda görüntülenen bir büküm-kavrama gaz ve sürüş bilgileri var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder