13 Temmuz 2015 Pazartesi

Orlando Bloom retro özel BMW S1000R kapalı gösterir

BMW'nin çılgın S1000R streetbike Kaliforniya ünlü özel motosikletler zincirinin son için başlangıç ​​noktası olarak hizmet vermektedir. Serbest bırakılması ardından Keanu Reeves 'KRGT-1 , Orlando Bloom'un "4cyl." karşılamak Deus Ex Machina Michael "Woolie" Woolaway ile birlikte tasarlanan bu retro-izci süper yüksek teknoloji nakedbike almak var, ama bu bir isabet geliyor?

Kaliforniya özel streetbikes mutlaka kendilerine ait bir tarz, 70'lerin düz pist yarışçıları tarafından belki ilham değil, aynı zamanda el işçiliği, çıplak metal ve retro unsurlar üzerinde bir hipster ısrarı tarafından yakıt geliştiriyoruz. Kendi özel yolculuğu vitrin son film yıldızı Orlando Bloom, bir Yüzüklerin Efendisi şöhret. Michael "Woolie" Woolaway, Venedik, California Deus Ex Machina özel dükkanın başkanı ile çalışma, çift Bloom'un BMW S1000R dayalı bir özel ile geldi.

Bloom'un "4cyl" makine şeritleri tüm bol BMW'nin psikopat çıplak Superbike kapalı plastik, ve bu süreç içinde bugünün süper çıplak sınıf bisiklet örtbas eğiliminde nedenlerinden biri vurgulamaktadır. Plastik arkasında gizli üzere tasarlanmıştır nihai kullanım sertlik ve 4 silindirli motorlar için inşa çerçeveler sadece iyi görünmüyor. Stil sübjektif elbette, ama benim görüşüme eğitimsiz bu güzel egzoz oldukça deri monoseat, güzel ayrıntılı tankı ve kruvazör tarzı ön farlar mücadelesi 4cyl kaydedin. Pahalı, yüksek sınıf sıçan bisiklet gibi, bitmemiş hissi kapalı geliyor. Cali-Retro unsurlar gözüme motosikletin fütüristik karakteri ile uyacak şekilde görünmüyor, ama siluet kesinlikle orijinal bir gelişmedir.

Hala kuşkusuz binmek için bir yuh var. Bloom bir twitchy ve yoğun sürüş S1000R ne bahsediyoruz Woolie en dükkana geldi ve biz şimdiye kadar basmış maddest ve en büyük bisiklet biri olduğunu teyit edebiliriz. Ama olağanüstü işlevi her zaman güzel formu dikte etmez, hatta Woolie en iyi eğitilmiş eli biraz garip görünümlü bu bir kurtarma mümkün görünmüyor. Aynı motor ve şasi gerçekten tuhaf bir şey dönüştü görmek istiyorsanız, check out Steve Culp adlı özel S1000RR gülmek için. Bu arada, aşağıda 4cyl hakkında kısa bir video olduğunu ve inşa edilecek nasıl geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder