27 Temmuz 2015 Pazartesi

Porsche GT3 RS

911 GT3 RS - Porsche en iz hazır, henüz elimden geri 911 açıklayacak 2015 Cenevre Motor Show kullandı. Kaputun altında 373 kW (500 hp) güç ve 458 Nm (338 lb.ft), giden güç ve tork hemen hemen aynı miktarda geliştiren bir 4.0-litre düz altı motor GT3 RS 4.0 yaptı. Her şeyden numaraları ile ilgili alıcılar için, yeni nesil RS 0.8 saniye daha hızlı 60 mil, 193 mil (310 km / saat) hıza yolda 3.1 saniyelik bir sprint zamanı ile.

Eski araba bir altı-ileri manuel şanzıman ile gücünü indirdi oysa Ama son RS sadece PDK çift kavramalı şanzıman ile sunuluyor. Bu daha hızlı laptimes ve RS günlük götürmek isteyenler için daha kolay bir sahiplik deneyimi sağlayacak olsa da, SC çok ünlü yapmıştır sürüş deneyimi katılımı tabakası kaldırır.

PDK şanzıman kenara, Porsche GT3 yapma çakmak onun yarış uzmanlığı tüm attı. Karbon fiber takviyeli plastik (CFRP) aracın motor ve bagaj kapakları için kullanılır olmuştur, ve bir magnezyum çatı ağırlığını kaydeder ve ağırlık SC'nin 'merkezi düşürür - hızlı, düz yön değişiklikleri için mükemmel. Yanı sıra magnezyum çatı olarak, Porsche mühendisleri otomobilin geniş ön ve arka iz ve büyük lastikler ile gelen kullanım iyileştirmeleri ek olacak her ikisi de GT3 arka tekerlek direksiyon sistemi ve tam değişken arka diferansiyel kilidi, donatılmış.

GT3 yarış kimlik onun vücut üzerinde her yerde kanallar ve havalandırma ile takviye edilmiştir. ön tekerlekler arkasında iki havalandırma, yüksek hızlı downforce için arka tekerlekler üzerinde gurur oturan çıkık çene spoiler ve masif arka kanat ile birlikte çalışan, ön aks ekstra downforce sağlamak.

Yani bütün bu yükseltmeleri net sonucu nedir? GT3 RS, beş saniye daha hızlı 10 kg (£ 22) ağır GT3 daha kucak Nurburgring Nordschleife sadece 07:20 sürer. GT3 RS 'iç o dayanan standart GT3 bazı değişikliklerle aracın yüksek pricetag uygun ve önyargı izlemek için olsa. Opsiyonel Sport Chrono paketi sürücüleri Porsche'nin Parça Hassas uygulaması yoluyla sürücüler izlemenize olanak sağlar iken Alcantara, otomobilin yarım kafesi önünde 918 Spyder adlı sit dayalı karbon fiber kova koltuklar kesilmiş. Porsche GT3 RS yanında kendi yaptı Cayman GT4 Cenevre Motor Show'da. Eğer RS bakmak gibi Eğer garajda bir park edebilirsiniz önce, sen ABD $ 175,900 gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder