30 Temmuz 2015 Perşembe

Neptün Duo

Smartwatches hiç akıllı yerini alacak mı? Ve eğer öyleyse, nasıl oynayacak Candy Crush ve Netflix veya seyretmek Sling TV go on? Neptün gülünç boy arkasındaki şirket Çam SmartWatch , geri o soruyu cevaplamak için çalışır yeni bir cihaz ile.

Neptün Neptün Duo Hub, bağımsız bir 4G SmartWatch ile başlar. Ama aynı zamanda, hatta en güçlü bağımsız smartwatches tarafından bırakılan boşlukları gideren bir aksesuar ekler. "Cep Ekranı" bir telefon gibi görünebilir, ama bu saatler ve telefonları bugün oynamak rolleri tersine: Neptün'ün dünyasında, saat smarts vNeptün Neptün Duo Hub, bağımsız bir 4G SmartWatch ile başlar. Ama aynı zamanda, hatta en güçlü bağımsız smartwatches tarafından bırakılan boşlukları gideren bir aksesuar ekler. "Cep Ekranı" bir telefon gibi görünebilir, ama bu saatler ve telefonları bugün oynamak rolleri tersine: Neptün'ün dünyasında, saat smarts vardır ve telefon daha büyük form içeriği görüntülemek için ikinci bir ekran olarak hizmet veren küçük ekranlar için iyi değildir.ardır ve telefon daha büyük form içeriği görüntülemek için ikinci bir ekran olarak hizmet veren küçük ekranlar için iyi değildir.

Bunu neden milyon dolarlık bir soru? Hala bugünün izle / telefon kombinasyonlarından değil çok farklı işlevsellik toplamı ile bileğinize bir saat ve cebinizde bir telefon benzeri bir cihaz varsa, neden rolleri saygısız rahatsız? (Zımni dışında Neptün'ün cevabı biz manşetlere bir takip ürün gerek ) kişisel bilgi kaybetmek asla olmasıdır. Bilgisayar seyretmek olur, ve sizin bileğine sarılı beri, sen geride bırakmak daha az olasıdır. Cep Ekranı büyük ölçüde aptal aksesuar olduğundan, saatin onun Smarts çizim, sen trende kaybetmek yeni bir takas ya da bir arkadaşınızın ödünç alabilirsiniz - kaybetme ya da herhangi bir kişisel veri vermeden.

Hub sahip 2.4-in dokunmatik ekran (kıyasla, büyük Samsung Gear S olan bir 2-ekranda, bu yüzden bu köpek çok büyük bakmak için gidiyor) bir dört çekirdekli işlemci ve depolama 64 GB. cep ekran, bu arada, (bugünün standartlarına göre çok orta menzilli çözünürlüğü,) 5-720p ekrana sahip ve kameralar bir çift saatin tembellik alır (arkada 8 MP, ön yüzünde 2 MP) ve 2.800 mAh pil. Görünüşe göre sözde pil ömrü birkaç gün değerinde lider, ekran izle şarj edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder