20 Temmuz 2015 Pazartesi

İnceleme: Roku 3 (güncellenmiş 2015 model) güvenlik sistemleri

Bu akış set-top box güvenlik sistemleri piyasasına gelince, Roku en aygıtları (iTunes hariç) hemen hemen tüm büyük akarsu hizmetlerinin desteklenmesi ve rakiplerinden daha fazla akış kanalları övünme, çoğu platformu agnostik vardır. şirket diğer bazı yeni özellikleri ile birlikte uzaktan kumandası ile sesli arama tanıttı 2015 popüler Roku 3 set-top box güncelleştirilmiş bir sürümünü başlattı. İşte güncellenen model ile bizim deneyim bir bakalım.

Bu son model kutusu olarak başlık altında aynı form faktörü ve donanıma sahip 2013 sürümü , bu yüzden onun akışı performansı ve arayüz yanıt aynıdır. Ama bu Amazon'un ile daha iyi rekabet sağlayacak bazı yeni özellikler sunuyor mu Yangın TV ve Google'ın Nexus Player . Bunların başında size Uzaktan kumanda arama butonuna bastığınızda artık varsayılan seçenektir, (Yangın TV ve Nexus Player gibi) sesli arama için gömülü mikrofon olan yeni uzaktan kumanda dahil. Netflix, Amazon Instant Video, Hulu Plus ve RDIO için özel düğmeler de vardır. Uzaktan hala rahat oyun oynamak için özel dinleme için tercih ve hareket kontrolü dahil Kulaklıkları bağlamak için 3,5 mm bağlantı noktası içerir.

Burada büyük bir hikaye dahil uzaktan kumandası ile ses arayıştır, ve bunu yapmak için iki yol vardır. Sen basın ve arama düğmesini basılı tutun, uzaktan içine konuşmak ve ardından düğmesine serbest bırakabilirsiniz. Ya da, sadece basın ve düğmeyi bırakın, içine konuşmak ve sonra konuşma dur. Bizim test itibaren, ikincisi insanlar konuşurken yoğun bir odada biraz daha zordur. Ayrıca güncellenen Roku uygulaması ile sesli arama için mobil cihazınızı kullanabilirsiniz. Ne ses (ya da metin) Roku arama rakiplerinden daha iyi bir deneyim, yapar içerik için 17 farklı kanal akışı karşısında arar olmasıdır. Bir aramadan sonra, sen Netflix, HBO GO, Hulu Plus Vudu, YouTube ve diğerleri sonuçlar alırsınız. Buna karşılık, Yangın TV ve Nexus Player yalnızca size kendi mağazaların her birinden sonuç verir. Ayrıca, Roku Amazon Instant Video ve Google hem video kanallarını Çal sahiptir, bu nedenle sadece bir ekosisteme sınırlı değilsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder