8 Temmuz 2015 Çarşamba

HP Lahanası tümleşik masaüstü 3D tarama yetenekleri alır

HP, all-in-one çift çalışma için ücretsiz bir yazılım güncellemesi duyurdu Lahanası bilgisayara 3D yakalama yetenekleri ekler. Bu ilk kez geçen yıl serbest bırakıldı, ancak iki boyutlu görüntülerini üreten sınırlı zaman filiz zaten yatay çalışma alanı üzerine yerleştirilen nesneleri tarama olabilir. Şimdi onun kameralar altında konumlandırılmış herhangi bir nesne tam 3B modeller üretebilirsiniz.

Filiz dört kullanarak nesneleri tarar Intel RealSense dikey ekranın üst eklenmiş kameralar. Altındaki mat yerleştirilen nesnelerin 3D gibi iki boyutlu bir görüntü - HP 3D Snapshot dediği oluşturmak için bu kameraları kullanmak için önceden başardı. Ancak, yeni patentli 3D Yakalama Sahne aksesuarı ile birleştiğinde, bu yeni güncelleme, paylaşılan baskılı ve Sprout sistemi aracılığıyla manipüle edilebilir tam 3 boyutlu dijital modelleri kolay oluşturulmasını sağlar. 3D Yakalama Stage esas nesneler nesnenin tüm yönleriyle yakalamak için açarken otomatik olarak 15-derece eğilebilen, hangi yerleştirilir taranacak hangi bir pikap olduğunu.

Ortaya çıkan 3 boyutlu modeller dönme ve yeniden boyutlandırma seçenekleri ile online izleyici aracılığıyla başkalarıyla paylaşılabilir ya da bağlı bir 3D yazıcı ile nesneyi yazdırabilirsiniz. HP, aynı zamanda birlikte çalıştığını belirtti Dremel Dremel 3D Fikir Builder yazıcı ile uyumluluk yazdırmak için uçtan uca taramasında.

Bu güncelleştirme ayrıca yeni düzenleme yetenekleri ekler olmadığı net değil. Üzerinde yansıtılan ekrana sahip dokunmatik özellikli mat - - ya da ana ekran (veya her ikisi) Şu anda, nesnelerin 2B taramaları ya filiz yatay çalışma alanındaki tüm olağan görüntü araçları ile manipüle edilebilir. Biz bu diğer görüntülere kırpma, yeniden boyutlandırma, katmanlar ve kesme ve yapıştırma gibi özellikler, olsa da, en azından biraz benzer olmasını bekleyebilirsiniz.

HP, gerçekten sürükleyici bilgisayar deneyimleri sunma konusunda onun "Karışık Gerçeklik" stratejisi ilk adım olarak Sprout fikrine kararlıdır. Dijital ve fiziksel nesneler arasındaki ayrımı küçültmek için hizmet olarak bu 3D tarama girişimi, planın önemli bir parçası olduğunu. 3D tarama yazılımı Sprout yazılımı ücretsiz güncelleme gelecek olsa da, 3D Yakalama Stage ABD $ 299 geri koyacaktır. Her ikisi de Temmuz ayından itibaren satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder