22 Temmuz 2015 Çarşamba

Yangın başlangıç, flare-çekim hayatta kalma

Çoklu alet kalem Swisstool olarak oldukça popüler olmayabilir cep bıçakları , hatta çok fonksiyonlu akıllı telefon durumlarda , aynı zamanda şüpheli durumlarda sizin gizlemek kaydedebilirsiniz kalemler küçük ama canlı bir pazar var. Gömlek cebinize içinde küçücük bir parlama başlatıcısı, yangın başlatıcı ve diğer acil araçları koyarak, Survival Kalem son biridir Endure.

Tam boy çoklu araç ya da hayatta kalma kitleri aksine, kalem tipik oldukça hala yazı uygulamak genel boyut, ağırlık ve şekil korurken sundukları araçlar sayısı sınırlıdır. Yani "hayatta kalma kalemler" genellikle sadece kağıt mürekkep koyarak yanında ekstra bir işlev ya da iki paketi. Gerber Hazırlıksız Taktik Kalem cam kesiciyi içerir ve UZI Taktik Savunma Kalem kendi mürekkep kartuşu ve cam sarsan ucu yanında oldukça ahlaki şüpheli kelepçe anahtarı taşır. Survival Kalem bu diğer yaşam kalemler üzerinde birkaç ekstra onboard araçları paketleri Endure ve önyükleme için bazı oldukça ilginç olanları vardır.

Bir ferro çubuk kullanıcı bir ateş kıvılcım sağlayan, forvet olarak bu gövde iki katına üzerinde sertleştirilmiş çelik klipsli, en Endure dış kılıf içinde saklanan kalem karşısında bulunur. Onlar sorun bulma tinder varsa, 3.5-ft (1,1 m) FireCord paracord ekteki demetinin çekirdek sadece bu amaç için tasarlanmıştır; sadece bunu ayırmak ve alev içine tutuşturmak. Bahsettiğimiz diğer iki yaşam kalemler gibi, Endure da cam kırma ucu içerir. En tahammül tasarımcıları bu bir uca bir çoklu kullanım başak diyoruz ve aynı zamanda kazma ve bir tuzak oluşturmak için kullanılabileceğini söylüyorlar.

Gerçekten Endure onun bir çarpıcı fonksiyonu paketi kendisini ayıran: flare başlatıcısı. Kendine güven başarısız olduğunda, sadece başak ucu sökün ve yerine bir parlama vida. Yay aktive ateşleme iğnesi yardım için bir son çare araması olarak havaya ateş parlama gönderir. Ayrıca mini fırlatma kendi çizgi sunuyor TruFlare ABD, kaynaklı standart fişekleri, ayı bangers ve ıslıkçının dahil olmak üzere çeşitli türleri ile çalışmalarını Endure. Küçük bir paket içinde gelen sunuyor tüm bu işlevleri Endure. Uzun bir 0.5-in (1.3 cm) çapında tarafından 5.5 (14 cm) ölçer. Kendi titanyum yapısı sayesinde, sadece 2.4 oz (68 g) ağırlığındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder