28 Temmuz 2015 Salı

Scientist insan kafa nakli s

Bir donör gövdesine bir insan kafası nakli bilim kurgu çizgi roman şeyler gibi gelebilir, ama değil İtalyan doktor Sergio Canavero için olabilir. O ayrıntılı olarak çalışmasını anlatan bir bildiri yayınladı, ama aynı zamanda ameliyat gibi erken 2017 olarak bir gerçeklik olabileceğini inanıyor kalmamış.

Canavero, Torino Gelişmiş Nöromodülasyon Grubu Direktörü, başlangıçta teknoloji başarıyla var iki kopmuş omurilik katılmak için inandığını belirterek, 2013 yılında fikri vurgulanır. O zamandan beri İkizler omurilik füzyon protokolü (GEMINI GCF) olarak, onun son kağıt operasyonu anlatan ayrıntıları çalıştı.

Nakli gerçekleştirmek için, hipotermi devlet ilk hücrelerin oksijensiz hayatta kalmasına yardımcı olmak için, nakledilen baş ve donör vücutta hem de tetiklenmektedir. Cerrahlar sonra her iki organların boyun dokusu içine kesilmiş ve tüpler kan damarları bağlamak istiyorum. Bir sonraki adım minimal travma gibi düzgünce mümkün olduğunca omurilik kesmektir. Kesik baş, sonra donör vücuda yerleştirilmiş olacağını ve Canavero onun kağıt notları polietilen glikol denilen bir dolgu ile birlikte kaynaştırmak için teşvik iki omurilik, "kelimenin tam anlamıyla sigorta birlikte kopmuş aksonları ya da mühür sızdıran nöronların yaralı gücüne sahiptir. "

Kan damarları ve cilt dikilmesi sonra, hasta hareketini cesaretini ve spinal kütükleri hem kaynaştırmak için zaman vermek için üç ila dört hafta için bir koma durumunda tutulur. füzyon noktası da sinirsel bağlantılarını teşvik ve fonksiyonel nöral köprü büyümesini hızlandırmak için elektriksel olarak uyarılmış olacak.

Hasta ayrıca anti-ret ilaçların bir rejim üzerine konacaktır. Canavero göre, rehabilitasyon hasta kendi sesiyle konuşmak gerekir ve bir yıl süre içinde yürüyün. Gol cesetleri dejeneratif hastalıkların ve diğer komplikasyonlarla birlikte, aksi takdirde delik deşik olan felç, ya da insanlara yardımcı olmaktır. Prosedür son derece karmaşık ve çoklu seviyelerde rahatsız edici sesler iken, Canvero o zaten öne çıktı ettik gönüllüler ile görüşmeler yürütüyor söyler. "Birçok distrofik var," Canavero Gizmag söyler. "Bu insanlar korkunç ağrı vardır."

Dr Robert Beyaz, bir beyin cerrahı, yapamaz maymun bırakarak, 1970 omurilikler Ancak birbirine bağlı değil başka üzerine bir rhesus maymun kafa nakledilen zaman bir baş nakli en bilinen örnek oldu onun bedenini kontrol eder. Donör vücut kafasını reddetmesinin ardından Sonradan öldü. Mevcut teknoloji ve son gelişmeler daha sözünü tutun. Daha sonra bu yıl, Annapolis, Maryland nörolojik ve ortopedik cerrahlar konferansın Amerikan Akademisi'nde sunar zaman Canavero, projeye destek toplamak için planlıyor. Anlaşılır önerisini uzmanları bile kötü bilim onu ​​çağıran kadarıyla gidiyor, prosedürün özelliklerini ve etik sorgulama ile inanılmaz tartışmalara üretti.

Canavero olsa, hiç fazed değildir. "Bu uzmanlar felci tedavisi için 35 yıldır başarısız," Canavero söyler. "Oldukça emin kötü bilim onlarındır."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder