22 Temmuz 2015 Çarşamba

Amazon Fire TV

Biz ilk incelediğimizde Amazon'un Yangın TV ve Yangın TV Stick ™ , hem onlara akış cihazı pazarında canlı yarışmacının kılan özelliklerden bol vardı. Geçen ay, Amazon hem Yangın TV cihazlara yeni özellikler getirecek önemli güncellemeler başlattı. Yani bir göz atalım.

Amazon'un Yangın TV set-top box oyun oynayan kullanıcılar için bunu bir canlı oyun makinesi yapar kaputun altında güç bir yeri vardır. Ama muhtemelen dahili depolama dahil 8 GB yeterli alan basit değil olduğunu göreceksiniz. Daha önce cihazın arkasındaki USB portu kilitli ve depolama aygıtları için kullanılan olamazdı, ama son güncellemeler sayesinde, ek depolama alanı kolayca USB flash sürücü ile eklenebilir. Bu güncelleştirme, Yangın TV kutusu yalnızca olduğunu unutmayın.

En iyi performans için, Amazon 128 GB veya daha küçük bir USB 3.0 flash sürücü kullanılmasını önerir ve harici sabit diskler desteklenmez. Eğer flash sürücü taktığınızda, türüne bağlı olarak, aşağıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü gibi, FAT32 Yangın TV formatı let it gereken bir mesaj görebilirsiniz.

Bu güncelleştirme ayrıca birkaç diğer ekstralar içerir. Yangın Çubuk seyahat için mükemmel bir seçimdir, ve şimdi, Wi-Fi kimlik doğrulama sistemleri ile uyumlu olacak. Bu genellikle otel ve hatta kolej gördüğünüz web sayfasında özel işareti görmek cihazı zorlar. Ekranda girerken Aynı zamanda PIN numaranızı gizler.

 Eğer ebeveyn denetimleri etkin varsa, bu bir göz çalmalarını Çocuklarınızın tutmaya yardımcı ve onlar olmamalıdır şeylerin içine alacak. Ben depolama genişletme özelliği ile görmek istiyorum bir şey, flash sürücü doğrudan depodan uygulamalar yüklemek için bir seçenektir. Belki her zaman flaş depolama yeni uygulamalar yüklemek için app (dahili veya harici depolama), ya da bir ayar yüklemek istediğiniz soran bir diyalog güzel olurdu. Ama bu nitpicking ve kutunun depolama alanını genişletmek mümkün davranıyor çok gerekli bir gelişmedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder