27 Temmuz 2015 Pazartesi

Cinder Sensör Ocak

Hassas yiyecekleri pişirmek için onun yeteneği ile, sous vide son yıllarda küçük bir mutfak devrim yarattı, ama su banyoları ve vakum torbaları, artı hala pişirme sonrasında bazı gıdalar sararmış ihtiyacı üzerindeki güven meşgul veya deneyimsiz ev için yıldırıcı yapar Şef. San Francisco merkezli başlangıç ​​cüruf tarafından geliştirilen Cinder Algılama Ocak, bir tezgah ızgara sadeliği ile sous vide hassas birleştirerek biraz daha kolay yemek yapmayı amaçlamaktadır.

Sous vide en önemli faktör bir şey pişirmek için gereken zamanı olmadığı fikrine, ancak gıda ulaşır sıcaklığa dayanır. Başka bir deyişle, bir el topu gibi sıçrama mükemmel sert haşlanmış yumurta ve bir arasındaki fark kaynatın ne kadar uzun değil, ne kadar sıcak yumurta alır. Tüm pişirme kimyası ve bu kimya sıcaklığına dayalı olmasıdır. Bir yumurta, bir set sıcaklığına hassas getirildi ve orada muhafaza edilebilir ise, bazı kimyasal reaksiyonlar ortaya çıkar. Bu tamamlandıktan sonra ek bir beş dakika ya da beş saat suda oturur olsun, mükemmel yumurta mükemmel kalacak.

Örneğin, biftek tüm akşam hizmet değerinde gün boyunca mükemmellik için pişmiş ve bir an sürede bir plaka üzerinde ayarlamak için hazır olacak edilebilir anlamına gelir çünkü bu ilke zaten ikram endüstrisi tarafından benimsendi. Sorun sous vide yemekleri sızdırmazlık vakum için hassas sıcaklık kontrolleri ile özel su banyosu, yanı sıra özel plastik torba gerektirir. Bu biraz yer, ev için sous vide adapte pahalı olabilir anlamına gelir ve bu mükemmel biftek hala bunu doğru doku ve tat vermek için hizmet öncesi katılaşmış gerekiyor.

Gösteri sırasında, Norman cüruf bir laboratuar prototipi bir biftek yemek gördüm. Sonuçlar çok iyi Sear gösterdi ve kesit çok az gri bir hatta orta nadir kalite vardı. Tabii ki, o tadı nasıl bir cüruf inceleme için kullanılabilir kadar beklemek zorunda kalacak. Cinder Algılama Ocak başlarında ABD önümüzdeki yıl gönderim 499 $ preorder için şu anda kullanılabilir. 20 Mart öncesi sipariş müşteriler Perks veya indirimler bir seçim için uygun olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder