27 Temmuz 2015 Pazartesi

Huawei İzle

Her iki saatler çalıştırmak Android Wear Google OEM giyilebilir OS özelleştirmek izin vermez çünkü, kendi yazılım hemen hemen aynı olacak ve. tek istisnası Motorola'nın her zaman açık kalp izleme uygulaması gibi, eklenti uygulamalar vardır.

Moto 360 yaklaşık yüzde 10 daha uzun ve Huawei İzle daha geniştir. Küçük profil böyle korkunç bir şey olmayabilir, böylece Moto, Bilekte oldukça geniş bir izlenim bırakmak yok. Ne izle Huawei İzle yalnızca (biraz iri yarı) Moto 360 daha ince yaklaşık yüzde 2 ölçme, özellikle ince.

Bir deri veya çelik bant ile ya Moto 360 satın alabilirsiniz, ve Huawei aynı seçenekleri sunan olacak gibi görünüyor.

Seçtiğiniz bir standart biri için her iki Saatler 'bantları takas edebilirsiniz. Moto 360 için, bu 22 mm bant, ve Huawei tanıtım videoları biri 18 mm veya 21 mm bantları ya kısa bir söz gösterir. Biz onun uyumluluğu doğrulamak Biz ne zaman güncelleme olacak.

Motorola ve Huawei siyah, gümüş ve altın renk seçenekleri kendi versiyonlarını sunuyoruz.

Bu Moto 360 yıllardan için tam alanı elde etmek zor değil oldukça tam yuvarlak (nedeniyle altta o kesim noktasına) ekran, ama bizim tahminler Huawei İzleme ekranını civarında yüzde 83 size kadar gayrimenkul vererek var.

Daha kolay (yaklaşık siyah) izle silik çalıştırmak gibi AMOLED pilin gülünç miktarda tüketmiyor, tüm gün boyunca yüzler, smartwatches gitmek için yol gibi görünüyor. Sürpriz, sürpriz - - Motorola 360 ve bir IPS paneli ile sıkışmış bu sorun onun ortam ile bir gün boyunca elde sahiptir (bilek, tipik görüş açıları içinde olduğunda yanar) Ekran ayarı döndü.

Bu Huawei İzleme pil ömrü hakkında çok şey söylemek için çok erken, ama Moto 360 alıcılar ortam ayarı güvenle bir tam gün boyunca almak için (eğer aktif olarak kullanmadığınız yani siyah ekran) kapalı terk etmeye hazır olmalıdır.

Kablosuz şarj bir SmartWatch için mükemmel bir uyum gibi görünüyor: Moto pil tek parlak nokta var. Sadece onun dahil şarj dock o dinlenme (ve o sahte masa saati dönüşür olarak izle) gece boyunca suyu kadar. Huawei İzle bir adet şarj istasyonu içerir ve kablosuz şarj desteği gibi görünmüyor.

Bu Moto katkı olabilir (onun IPS paneli ile birlikte)-yani- değil, çünkü Motorola (biraz şüpheli), Moto Bu kuşkulu olduğunu 360 bazı eskimiş Texas Instruments işlemciler devredilen ise Huawei İzle, bir sanayi standardı Snapdragon 400 işlemci kullanan İnanılmaz pil ömrü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder