28 Temmuz 2015 Salı

Gila Kurulu off-road kaykay

Biz bir takım gördüm off-road kaykaylar çoğu az veya hiç süspansiyon olmasına rağmen, son birkaç yıl içinde pazara ve birçok yapmak zorunda elektrik motorları - eğer istersen ikincisi gayet iyi, ama sadece ağırlık ekler , gider ve karmaşıklığı bunu yapmazsanız. Endüstriyel tasarımcı Chris Terpstra yeni Gila Kurulu motoru var, ama onun yerine benzersiz tam ayarlanabilir bağımsız süspansiyon sistemi spor değil.

Bunun yerine geleneksel kamyon üzerine monte edilme, Gila Kurulu'nun tekerleklerinin her biri kendi dönme payandaların seti ve bir coil-over amortisör bağlanır. Bu, her tekerlek diğerlerinden bağımsız arazi ile yukarı ve aşağı hareket anlamına gelir. şokların her birinin yay oranı vücut ağırlığı ya da sürme stilleri farklı uyum sağlamak için ayarlanabilir. Içinde / toe bütün dört tekerli 'ayak dışarı çimdik da mümkündür (bu kurul görünüyor belirler güvercin parmaklı veya splay ayaklı yukarıdan bakıldığında) ve bunların kamber (inceledi zaman yönetim kurulu ortasına doğru eğiliyorum ne kadar sonuna üzerine). Kullanıcılar ayrıca, bir tarafı veya tekerleklere diğer göreceli güverte yalın için gereken ne kadar güç ayarlayabilirsiniz.

Chris göre, bu parametrelerin ayarlamalar kavrama / doğrusal ivme (kamber) ve genel istikrar (güverte yalın) viraj gibi (giriş / çıkış toe) doğrusal stabilite gibi faktörleri etkileyecektir. Gila ayrıca, yavaş giderken yüksek hızda stabilite artışı vererek ve sıkı bir dönüş yarıçapı dört tekerlekten direksiyon sahiptir.

Yönetim Kurulu kendisi toz boyalı alüminyum 6061 şasi üzerine monte edilmiş 5 katlı akçaağaç kontrplak güverte bulunuyor. Kullanıcılar (aynı zamanda farklı renklerde) bağlamaları, (farklı renklerde) on veya off-road lastikler ve kompozit veya alüminyum jantlar üç arasında türlerini seçebilirsiniz. Tam Gila Kurulu olmamak üzere bağlamaları, bir iddia 10.2 kg (22.5 lb) ağırlığındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder