14 Temmuz 2015 Salı

Ecocapsule bağımsız off-grid mikro yaşam vaat

Bratislava Güzel Mimarlar bazı işler ve ortaya koymuştur onun Ecocapsule ilgili ön bilgiler: off-grid çalışır ve güneş enerjisi, yağmur suyu toplama ve filtrasyon ve rüzgar enerjisi gibi etkileyici sürdürülebilir teknolojiyi vaat mikro sığınak. Firma daha sonra bu ay bir prototip açıklayacak ve daha sonra bu yıl satışa uygun hale planlıyor.

Benzer şekilli benzeyerek Exbury Yumurta , Ecocapsule 446,8 x 240,7 x 248,7 cm (175.9 x 94.7 x 97.9 olarak) ölçer ve 8 metrekare (86 sq ft) toplam kullanılabilir floorspace içermektedir. Mikro ev kolayca römork ile taşınan olabilir ve firma bu küçücük evde, ek yatak odası, ofis, hatta bir elektrikli araç için bir şarj noktası olarak hizmet verebilir diyor. rahat iç tuvalet ve duş, mutfak, çalışma ve yemek alanı, katlanabilir yatak, hem iç hem dışarıdan erişilebilen depolama içerir. Evde Erişim bir tek kapıdan elde edilir ve iki hareketli pencereler spor.

Bu mikro-ev ile büyük çizmek vaat etkileyici sürdürülebilir bir teknolojidir. 2.6 metrekarelik (28 sq ft) çatısında güneş dizi ve entegre bir akü sistemi Ambalaj, Ecocapsule da geri çekilebilir direğe ayarlanmış sessiz 750 W rüzgar türbinini spor. Banyoda kompostlama tuvalet ve duş ve yağmur suyu toplama içerir ve filtrasyon sistemi temiz içme suyu sunuyor. Bu işe nasıl basıldığında Ancak, firma, ağzı sıkı kalmayı tercih - gerçekten, şu anda, Ecocapsule sözünü büyük, ama ince ayrıntılar ortaya çıkmak için henüz.

Bu bir şirket temsilcisi bir prototip 28 Mayıs'ta Viyana'da Öncüleri festivalde açıklanacak ve biz daha fazla ayrıntı daha sonra ortaya bekleyebilirsiniz anlattı, dedi. Durumu daha sonra bu yıl için planlanan ve fiyatı henüz ya ortaya olmamıştır rağmen, firma rekabetçi olacağını söylüyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder