9 Temmuz 2015 Perşembe

Kickstarter İnteraktif "holografik" masa platformu holus kafaları

Gelecekte hepimiz oldukça köşede bir TV daha, odanın ortasında bir kutu etrafında oturmuş olacak. Kanadalı başlatma H + Teknoloji neyse, öyle düşünüyor. H + sizinle etkileşim küçük üç boyutlu dijital dünya sunuyor holus adında bir see-through masa kutusunu yarattı.

Bir olarak fatura "3D holografik bir deneyim," holus Pepper Ghost adında bir optik illüzyon kullanır. O seninle oda gibi görünen böyle bir şekilde gizli bir nesneyi yansıtan eski bir salonu numara. Dijital projeksiyon ile kullanılan hile görmüş olabilir Coachella müzik festivalinde Mezardan sahnede gerçekleştirmek için 2012 yılında ve onu sırasıyla Tupac Shakur ve Michael Jackson izin 2014, Billboard Müzik Ödülleri.

Holus 3D projeksiyon ile bu tekniği birleştirir. Aynı nesnenin dört görüntüleri holus kutu içinde bir pleksiglas prizma duvarlarına yansıtılıyor ve bu görüntüler üzerinde konum tarafı olursa olsun (farklı açılardan görülen) tek 3 boyutlu nesneyi oluşturacak şekilde görünür.

Bu farklı bir benzer başarısız Kickstarter kampanyası sonra fizzled biz 2013 yılında rapor hologram gibi teknoloji. Onun Holho Zed yerine perspeksten üst bir tablet koyarken bir görüntü 3D oluşturmak için açılı bir şeffaf ekranın içine shined olabilir nerede Hayal Çiftliği ABD'nin Holho Piramit bir smartphone tünemiş aynalarla 3D görüntüler hareket yanılsaması yarattı, standı etkisi.

H + herhangi bir dijital içeriği bilgisayar, tablet veya akıllı telefonunuzdan holus beslenir ve 3D hologram gibi görüntüye dönüştürülebilir iddia ediyor. Ve hareket izleme veya harici arabiriminin diğer bazı tür üzerinden görüntü ile etkileşimde bulunabilirsiniz - bu geleneksel gamepad veya Microsoft Kinect veya Leap Motion, hatta Emotiv Beyin Sensör elektroensefalografi kulaklık gibi bir jest giriş cihazı olacak.

Masa kutu aile üyeleri arıyor ve birbirlerine yanı sıra 3D ekran ile etkileşim sistemi etrafında kümelenmiş olan evde bir "toplumsal kamp ateşi" deneyimi yaratmak içindir. Aynı zamanda ve (dijital içerik ve karmaşık 3D görüntülerle daha doğal görsel etkileşim yoluyla) eğitim ("holografik" sunumlar aracılığıyla) iş yarar bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder