10 Temmuz 2015 Cuma

Balık nerede Aguadrone sonra dışarı orada cazibesi uçar, gösterir

Biz zaten gördük balık bulucular yüzen su dışarı okumaları iletmek, artı biz de gördüğümüz su geçirmez quadcopters yüzden belki de şaşırtıcı olmamalıdır birisi iki kombine ettiğini .... Balık nerede San Diego merkezli mucit Daniel Marion tarafından düzenlendi, AguaDrone ilk söyleyebilirim, ve o noktaya yem sinek. AguaDrone (diğer bir deyişle bir yazım hatası değil) değiştirilebilir taban monte Bölmelerle kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Kullanıcılar ilk onlar balık olabilir şüpheli durumlarda daha sonra farklı noktalar üzerinden drone uçan, sonar etkin Balık Scout Pod takarak başlar. pod suya maruz kalma aktive ve aşağıda aşağı 120 feet (37 m) kadar derinliklerde tarama devam edilir. Olarak bu kadar, geri kullanıcının iOS veya Android mobil cihaz üzerinde bir uygulama için 320 ft (98 m) kadar bulgularını aktarmak için kendi Wi-Fi sinyalini kullanır. Balık bulunduğu edildikten sonra, kullanıcı dahil telsiz uzaktan kumanda birimi üzerindeki Return Home düğmesi vurur, ve GPS donanımlı drone otomatik onlara geri uçar.

Daha sonra, Çizgi Flier Pod takas kendi misina sonunda cazibesine takmak için bu bakla, kendi makara kefalet bırakın ve aynı noktaya dışarı cazibesine uçmak. O orada, onlar cazibesine serbest bırakmak için bakla talimat ... ve evet, sadece yem out döküm basit olurdu, ama fikir drone çok uzağa çoğu kullanıcı döküm olabilir daha sürebilir olmasıdır. Oradan içinde sarma ve bir şey ısırıkları umuduyla sadece meselesi. Bir su geçirmez pan / tilt HD kamera pod aynı zamanda mevcut actioncams karşılamak için bir GoPro montaj pod ile birlikte yüzeyin üstünde ve altında hem çekim için planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder