9 Temmuz 2015 Perşembe

güvenlik sistemleri hepsi geliyor eğer sanal gerçeklik devrim, şimdi başlıyor

Eğer güvenlik sistemleri teknoloji ya da oyun haberleri dikkat ederseniz, bir sonraki hafta sanal gerçeklik hakkında çok şey duymak için gidiyoruz. Oculus resmen başlatılması olacaktır Rift yarın ve diğer büyük VR şirketleri önümüzdeki hafta E3'te işlerini göstermek uzakta olacak. Dünya hazır mı?

Tam tüketici sanal gerçeklik yakında burada olacak. HTC diyor Vive Oculus Rift ve Sony'nin PS4 merkezli iken, bu yıl satışa sunulacak Proje Morpheus erken 2016 Samsung'un Oculus güçlü izleyecek Dişli VR , zaten tam bir tüketici ürünü olmanın müthiş yakın sen bugün satın alabilirsiniz, , şirketlerin reel tüketici sürümü daha sonra bu yıla kadar gelemeyecek ısrar bile. Hazır ya da değil, teknoloji dünya neredeyse ana sanal gerçeklik hepimizi tanıtmak için hazır. Dünya umurunda mı?

Biz zaten o teknoloji meraklıları ve hardcore oyuncular tereddütsüz VR akın olacak biliyorum: ... Aslında, o çizmeyin. Dünyanın bu kısmı zaten denedim onu ​​sevdi ve şimdi neredeyse paralarını almak için Oculus ve rekabeti yalvarıyor oldu. Ama ne herkes hakkında? Sanal gerçeklik sonlarında, 2000'li yıllarda 90'lı yılların ortalarında veya akıllı telefonlar (yani, mobil internet) internet gibi bir ana patlaması için hazır mı? Yoksa Segway veya benzeri daha olacak Google Glass - bazı ilk heyecan yarattı teknolojileri, ama çabuk kenarda onları itti tepeciklere toplandı?

VR Google Glass üzerinde bir büyük avantajı var. Gerçi, Cam gibi, VR kulaklığı takmış çok garip bakacağız, VR kapalı kapılar ardında kullanılmak üzere tasarlanmıştır - kendi ev gizlilik içinde veya başka bir tayin (genellikle özel) alanında ya. Hem görsel hem de işitsel olarak - - emniyet tehdit olabilir Aslında, bu pratikte tamamen çevresi dışında kapanır kamuoyunda bir aygıtı kullanarak bir zorunluluk var. evde tek başına faktör ürünü kullanmadan sevinç outweighing sosyal tepeciklere potansiyelini azaltmak gerekir.

Bu ilk VR kulaklıklar en basit, bağımsız ürünler olmayacak, potansiyel engel de var. HTC Vive, ama Dişli VR için özel bir Samsung akıllı telefon gerektirir planlıyor, Rift olacak bir (oldukça güçlü) oyun PC gerektirmez ve Morpheus bir PS4 gerektirir. Yalnız bu gerçeği bir süre için erken benimseyen topraklarında VR terk edecek davayı yapabiliriz. Sigara meraklıları, telefonlar değiştirmek satın almak veya pahalı bir PC kurmak veya belirli bir konsol sadece eğlence üzerine almak için almak isteyeceksiniz? Sadece pahalı olmasıdır; Ayrıca, karmaşık bir dereceye kadar taşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder