7 Temmuz 2015 Salı

Novoflex Leica M 240 Kamera Sistemi

Leica M eşsiz bir üründür için Novoflex Visoflex III adaptörünü kadar yakın. Bu taşınabilir ve Leica M 240 kamera ile makro fotoğrafçılık izin verir türünün 1 olduğunu. Temelde makro aralığında hemen hemen her M lens ile odaklama izin halkalar üzerinde vida bir dizi. Ben 50 Summicrom ve hatta 100mm Canon bağbozumu lens ile test edilmiş ve harika yaptı. Birçoğunuz Leica yeni bir makro adaptörü dışarı sahip olduğunu bilesiniz ve 600 $ + de geliyor. Novoflex Almanya'da yapılan ve her zamanki Novoflex inşa, bitirmek ve uyum ile bir eldiven gibi M kamera uyuyor.

Ben adam bir makro tür değilim ama Ken Hansen denemek için beni gönderdi ve ben nihayet bir M kamerada Makro çekim için bir çözüm olduğunu memnunum! Eğer (objektif RF odak olmaz) kullanmak için Live View ihtiyaç olarak bu M 240 sadece çalışacaktır.

İşte Novoflex kendi ürün hakkında şöyle diyor: "Değişken tasarımı sayesinde yeni LEM / VIS-II adaptör seti Leica M240 fotoğrafçılar için çeşitli yeni uygulamalar ekler. Biri adaptör ve uzatma tüpü var. Aşağıdaki seçenekler mevcuttur:

Visoflex II / III-lensler refleks konut olmadan Leica M240 kamera kullanılabilir (sonsuza kadar odaklanma). LTM-objektifler Leica fotoğraf makineleri M-montaj hepsi kullanılabilir. Leica lensler M-montaj yakın çekim için kullanılabilir ve makro görüntüler. . Değişken uzatma mümkün (3 iç halkalar, 10mm uzantısı her) olduğunu arasına 3 iç halkalar büyütme kullanımına bağlı olarak 0,28: 1 - 0,84: 1 (50mm Leica M lensi) elde edilebilir "

370 $ at adaptör yönlü, çok benzersiz ve adaptör normal olarak lensi kullanamazsınız takıldığında çok up M. ile yakın ve kişisel almayı sağlar, bu yüzden kesinlikle Makro görev için sınırlıdır. Eğer biri istiyorsanız, e-mail Ken Hansen de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder