25 Temmuz 2015 Cumartesi

Sealz güneş gözlüğü

Birisi sahile gittiğinde, muhtemelen UV ışınlarından gözlerini korumak için güneş gözlüğü bir çift giyiyor olacağım mükemmeldir. Onlar suyun altında net bir görüş almak için gözlük bir çift isteyeceksiniz o da olasıdır. Sealz aslında ikisini amaçlar için kullanılmasına izin, bir düğmeye basarak gözlük bir çift olabilir güneş gözlüğü yeni bir çifti.

Günlük olarak, Sealz güneş gözlüğü herhangi bir diğer çifti gibi değer olabilir. Koşullar kar veya toz gibi şeylerden sert olduğunda, ya da kullanıcı yüzmeye gitmek istiyor, o sadece bir mühür oluşturmak için güneş gözlüğü yanındaki düğmeleri itmek gerekiyor. Bir kez yapılır, kullanıcı mühür kırmak ve tekrar normal güneş gözlüğü gibi bunları giyen başlamak için ileri mercek kısmını çeker.

Tabii ki, Sealz güneş gözlüğü arkaya bir kayış özelliği yapmak gözlük olarak işlev. Bu onları geleneksel teklifleri biraz öne neden olabilir, fakat düzenli olarak sıkı bir mühür ile gözlerini korumak için gereken bir durum içinde bulurlar kullanıcılar için, onlar kabul etmeye istekli olduğu bir tradeoff olabilir. Sealz güneş gözlüğü diğer bazı önemli özellikleri parlamayı azaltmak için tam UVA / UVB koruması, darbeye dayanıklı polikarbonat lensler ve kutuplaşmayı sayılabilir.

Sealz pazarına güneş gözlüğü / gözlük melezler getirmek için Kickstarter üzerinde fon arıyor. Ekip (ABD $ 24,900) hakkında AUD $ 32,500 arıyor. Hala onun hedefe buluşuyor önce gitmek için bir yol var, ama onun fon döneminde sol bol zaman var. Bir çift preordering ilgilenen destekçileri erken özel sürerken AUD 79 $ minimum rehin (60 $) için bunu yapabilirsiniz. Oradan, fiyat $ 89 (US $ 68) AUD atlar. Kickstarter Saha Aşağıdaki video kullanımı Sealz gösterir ve onun yaratıcıları bazı geri hikaye sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder