14 Temmuz 2015 Salı

Süpermarketin güvenlik sistemleri "kapalı sat-nav" indirimler alışveriş kılavuzları

Fransa'da bir süpermarket güvenlik sistemleri, bir "kapalı konumlandırma sistemi" kurmak için dünyada ilk olmuştur Philips tarafından yaratılan . LED-tabanlı teknoloji onların telefonları üzerinden alışveriş listesi öğeleri mağaza yön veren, alışveriş için bir sat-nav gibi davranır.

Carrefour Dünyanın en büyük perakendecilerinden biridir. Lille onun yeni yenilenmiş hipermarket anda, floresan aydınlatma 2.5 km (1.6 mil) toplam 800 linear LED armatürleri ile değiştirilmiştir. Öngörülen yüzde 50 oranında mağazanın elektrik kullanımını azaltmanın yanı sıra, LED aydınlatma Philips'in Görünür Işık Haberleşme teknolojisi entegre edilmiştir. Bunu kullanarak, her bir armatürün tarafından üretilen ışık insan gözü belirlenemeyen benzersiz bir kod gönderir.

Kod Ancak, alışveriş smartphone kamera tarafından yakalandı ve Carrefour'un beraberindeki iOS mobil uygulaması tarafından okunan alınabilir. Uygulamasını kullanarak, bu alışveriş promosyonlar ve ürünleri yönlendirilmesine de ihtiyaç duydukları öğeleri bulmak ve 7.800 metrekarelik (84.000 sq ft) shop-floor gezinmek, onlar büyük mağazada bulunan tam olarak nerede olduğunu öğrenmek için mümkün olduğunu sunulmaktadır.

LED armatürleri ek olarak, sistem bulut tabanlı konum veritabanı ve yazılım geliştirme kiti içermektedir. Geliştirme kiti kullanarak, Philips'in müşterilerin kendi uyarlanmış uygulamaları oluşturmak için konum verilerinin üzerine inşa edebilirsiniz. mağaza müşterileri bugünden kullanmak için sistem ve beraberindeki uygulaması mevcuttur. Yeni sistem aşağıdaki videoda belirtilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder