21 Temmuz 2015 Salı

İngiliz şirketi bir otomatik yeraltı tüneli sistemi

Amazon tarafından uçakla uçağı yakın gelecekte teslim eden parsellerin elde edilebilir tek yolu değildir. İngiltere firması Mole Çözümleri teslimatlar yönetmek için yeraltı parçaları üzerinde çalışan küçük robot trenler kullanma olasılığını araştırmaktadır ve sadece teklifin canlılığını test yardımcı olmak için İngiliz hükümetinden fon aldı ediyor. Mole Çözümleri yerine koymak istediği sistem tarafından kullanılan benzer manyetik dalga tahrik kullanır Japonya'nın süper hızlı Shinkansen maglev treni . Aslında, burada kullanılan teknoloji basit, ucuz ve maglev çok daha az ısı üretir.

Trafik sıkışıklığı ve son Blu-ray boxset ellerini almak için önce sürücülerin kullanılabilir olana kadar beklemek gerek tarafından düzenlenen hayır teslimatlar: fikri tavsiye bol var. Mole Çözümleri küçük tüneller, mevcut ulaşım altyapısının yanında yüklü ve günün 24 saati koştu bir sistem oluşturmak olabilir diyor. yükleme ve boşaltma otomatik olarak işlenir olacağını ise çelik arabaları, (4.27 ft) m 1.3 ila 2.4 m (7.87 ft) ölçüm beton tüpler aşağı çalışır. Yüksüz paletler belirtilen depolarda güvenli, ısı kontrollü birimler saklanabilir olurdu - kutu düz ön kapıya kadar trundle olmaz (en azından henüz).

Kendilerini güç olmaz Kapsüller, yerine elektrik parça yerleşik lineer indüksiyon motorlar (LIM) çalıştırmak için kullanılacaktır. sonraki manyetik alanlar daha sonra hedef kapsül itmek istiyorum. As Bağımsız raporlar , İngiltere'de Çevre, Gıda ve Köyişleri Bakanlığı için Northampton deneme çalıştırmak için nakit şaşırtan. "Tıkanıklık küresel bir sorundur ve biz İngiltere'de ancak Çin ve Hindistan gibi ülkelerde değil, sadece yollar kapalı trafik önemli miktarda alabilir," Mole Çözümleri başkanı Roger Miles söyledi. "Bu sınırları sınırsızdır." O son kullanıcıya neredeyse görünmez çalışır tedarik ağları sulamak için sisteme kıyasla, ve ilk kez değil yenilikçiler yeraltı yolları için yeni kullanım alanları bulmak için çalıştık.

Daha az maliyetle daha hızlı müşteriye paketleri alabilir gibi DHL ya da UPS gibi tedarik şirketleri için faydaları da vardır. Fikir için coşku rağmen, ilgili tüm tarafların bir köstebek Çözümleri bırakma noktasından bizim teslimatlar tespit ediyoruz önce gitmek için uzun bir yol var kabul ediyorum. küçük ölçekli deneme başka bir yerde dışarı rulo edilip edilemeyeceğini yapılan bir kararla daha önce böyle bir planın, ticari, çevresel ve sosyo-ekonomik etkisini araştırmak için tasarlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder