28 Temmuz 2015 Salı

FlexCharger bir seferde

Cihazları şarj birçok insan, onların günlük rutin bir parçası için vardır. Biz akıllı telefonlar, tablet, dizüstü bilgisayarlar, taşınabilir oyun konsolları ve bazı suyu ihtiyacı diğer cihazlarla her türlü var. Bunu göz önüne aldığımızda, daha kolay ve daha verimli şarj yapmak amacı cihazların hiçbir sıkıntısı yok. Oyunda yeni bir oyuncu FlexCharger, tek seferde beş şeyi şarj edebilirsiniz çok yönlü bir cihazdır - ve o tarzda yapıyor.

Özünde, FlexCharger bir kerede beş şeyi şarj sağlayan bir cihaz sadece olduğunu ve kendi başına yararlıdır, ama bu şey kalabalık şarj pazarına uzak durmasını sağlamak ekstra özellikler ve güzellikler var. Bir yararlı özelliği bile şarj ilgilendirmeyen etmez ve bu kullanıcıların Wi-Fi ağ yelpazesini genişletmeye olanak Wi-Fi tekrarlayıcı, var. Cihaz prize doğrudan fişler ve kullanıcıların oradan içine cihazlarını jack.

FlexCharger üstüne bir rıhtım onu ​​destekleyen cihazlar için bir geri çekilebilir 6.6 metrelik (2-m) kablo, kısa 3.9-inç (10 cm) tepsi kablo ve kablosuz şarj ile birlikte var. Beşinci şarj seçenekleri kullanıcıların kendi kabloları takın ve varsayılan seçenekleri çalışmıyor şeyi şarj etmenize olanak sağlar altta, USB 3.0 bağlantı noktasından geliyor. Şarj cihazının ön bir tabletin ağırlığını taşıyabilecek kadar güçlü bir ikinci yerleştirme alanı oluşturarak, kullanıcıların delikten kabloyu çalıştırmak için izin, aşağı katlanır.

kablolar iPhone ve iPad sahipleri için üstüne Yıldırım adaptörleri koyarak seçeneği ile, microUSB başkanları ile birlikte gelir. Cihazın arka kullanıcıları temiz bir görünüm korumak izin dedi adaptörleri, tutmak için küçük bir depolama kuytu vardır. Şarj portların tamamı da hızla şarj olurken onu cihazların her türlü işlemek için yeterli güç vermek için söz 8,4 amper, derecelendirilir.

Yolcular için, FlexCharger dünyada kullanılmasına izin değiştirilebilir güç adaptörleri var. Kablosuz şarj veya Wi-Fi Tekrarlayıcı ilgilenmiyor alıcılar için daha uygun modelleri de vardır. FlexCharger W Wi-Fi tekrarlayıcı düşer ve FlexCharger S o ve kablosuz şarj düşer ise FlexCharger W / R, tüm seçenekleri ile tam bir modeldir.

FlexCharger ekibi IndieGoGo üzerinde fon arıyor. Bu mütevazı bir ABD $ 10,000 hedefi ile başladı ve o zaman kısa bir süre içinde bu geçti. Orada destekçileri preorder için erken bir dizi seçenek var, ama FlexCharger W / R nihai fiyat 149 $ geliyor. Ekip, Ekim ayında destekçileri cihazları gemi niyetinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder