28 Haziran 2015 Pazar

Yaprak yeni orta format kamera aralığı 56 MPX

9 Eylül 2008 Yaprak orta format kameralar ve profesyonel fotoğrafçılar için kamera arkaları tamamen yeni bir aile duyurdu. Kadar 56 megapiksel çözünürlüğe sahip olağanüstü görüntü kalitesi sunmanın yanı sıra, yeni line-up birçok yeni özellik sunuyor. Bunlar kolayca değişen yönelim ve fotoğrafçılar ön seçim görüntü boyutu ve yakalama hızı sağlayan Yaprak SensorFlex teknolojisi için bir 56 milimetre çapında 'Gerçek Geniş Frame' sensörü, Yaprak Verto dahili sensör rotasyonu içerir. Yeni aralık ilginç bir özelliği Yaprak uzaktan görüntü izleyiciler içine iPhone veya iPod Touch gibi kablosuz cihazlar, döner iPhone app Uzaktan Capture olduğunu. Eğer Leaf Capture yazılımı kullanılarak gergin çekim iken, bir müşteri ya da yaratıcı yönetmen herhangi bir Wi-Fi ağı görüntüleri görüntüleyebilirsiniz.

Yaprak AFI-II 6, 7 ve 10 dijital kamera sistemleri ve Yaprak Aptus-II 6, 7 ve 10 dijital kamera arkaları: Yeni line-up, altı yeni ürünler toplamları. Yeni ürünler Köln Photokina 2008 Fuarı'nda, 23 ve 28 Eylül tarihleri ​​arasında sergilenecek. Görüntü kalitesi, esneklik ve kullanım kolaylığı Yaprak yeni ürün serisi tüm dünyada profesyonel fotoğrafçılar ile Yaprak uzun vadeli ilişkiler doğrudan bir sonucu olan yeni özellikler ve görüntü kalitesi, esneklik, kullanım kolaylığı ve iş akışı verimliliğini gelişmeler ile karakterizedir. "Kendi stüdyolarında ve yere profesyonel fotoğrafçılar ve dijital teknisyenler ile yakın çalışarak, Yaprak işlerinin kolaylaştırılması çözümleri sunmak mümkün olmuştur, daha hızlı ve daha verimli," Dov Kalinski, Yaprak genel müdürü söyledi. "Biz Yaprak AFI-II ve Yaprak Aptus-II hatlarının içine düşünce bir sürü ve yeni teknoloji bir sürü koyduk ve Yaprak fotoğrafçılar onlar istemiş olduğunuz yeni özellikler hakkında çok hevesli."

Gerçek Geniş Çerçeve sensörü Yaprak dijital görüntüleme bileşenleri konusunda uzmanım özel yeni 56x36 milimetre, Dalsa Corporation ile işbirliği içinde 56 megapiksel Gerçek Geniş Çerçeve sensörü geliştirdi. Dünyanın en geniş orta format sensör ve 56mm geniş bir çekim alanı sağlamak için ilk olarak, Yaprak AFI-II 10 kameranın 6x6 çerçeve içine mükemmel uyacak şekilde tasarlanmıştır. Aynı 56mm genişliğinde Gerçek Geniş Çerçeve sensörü geri Yaprak Aptus-II 10 kamera da mevcuttur. Yaprak Verto Yaprak Verto profesyonel fotoğrafçılar geribildirim esinlenerek başka bir özelliğidir. Afi-II 7 ve 10 yan ve alt Yaprak Verto dahili sensör rotasyon kadranı ile, fotoğrafçılar kolayca geri çıkarmadan tripod yuvası ayarlayarak ya da bileklerini bükmeden yönünü değiştirebilirsiniz. Sensör döndüğünde, vizörde oryantasyon göstergesi de geçerli yönünü belirtmek için ayarlar. Yaprak SensorFlex Tüm yüksek çözünürlüklü sensörü kullanmak, ya da tam görüntü kalitesini korurken sensörün sadece bir kısmını kullanmak önceden tanımlanmış biçimleri arasından seçim ya: Yaprak AFI-II 10 ve Yaprak Aptus-II 10 Yaprak SensorFlex fotoğrafçılara bir seçenek sunuyor. SensorFlex, Yaprak AFI-II 10 ve Aptus-II 10 teklif daha hızlı yakalamak ve dosya ile işleme hızları iş farklı türleri için uygun boyutları.

Yaprak yeni parlak LCD dokunmatik ekran 6x7cm en büyük LCD ekran (3,5 inç çap) ve orta format pazarında tek dokunmatik ekran sunmanın yanı sıra, Yaprak, tüm Yaprak AFI-II ve Yaprak Aptus-II dokunmatik ekranlar kolay kullanımlı ekran yaptı görmek için çok daha kolay. Parlaklık dramatik bir artış ile, fotoğrafçı bile kolayca zorlu aydınlatma koşullarında görüntüyü görebilirsiniz. LCD ekran Devirme 90 ° Yaprak AFI-II 7 ve 10 90 ° devirme dokunmatik ekran LCD ekran spora ilk orta format kameralar bulunmaktadır. Ne olursa olsun fotoğrafçılar Yaprak AFI-II ile kullanmak üç değiştirilebilir vizör (45 °, 90 ° veya bel seviyesi), eğilme dokunmatik ekran önizleme görüntü ve histogram de onlara bakışta sağlar ve kolayca için pozisyon kalırken ayarları hangi Bir sonraki atış. Kablosuz cihazlar Uzaktan görüntü önizleme iPhone app uzaktan görüntü izleyiciler içine iPhone veya iPod Touch gibi kablosuz cihazlar, döner için yeni Yaprak Uzaktan yakalayın. Eğer Leaf Capture yazılımı kullanılarak gergin çekim iken, bir istemci veya yaratıcı yönetmen hızla ve uygun herhangi bir Wi-Fi ağına gelen görüntülerin orta çözünürlüklü dosyaları seçili görüntüleyebilirsiniz. Görüntü kalitesi lideri Yeni Yaprak AFI-II kamera sistemleri ve Yaprak Aptus-II kamera arkaları, 50-800 ISO aralığı ve 16-bit renkli görüntüler 12 f-stop dinamik aralığı sahiptir. Leaf ürünlerin yeni hattına tasarlanan bu ve diğer teknolojiler şimdiye kadar profesyonel fotoğrafçılara yüksek görüntü kalitesini sağlamak. Uyumluluk ve genişletilebilirlik.

Yaprak AFI-II görüntüleme modülü, onun 56mm geniş sensör ve Yaprak Verto dahili sensör rotasyon teknolojisi ile, herhangi bir 4x5 veya 8 x10 alanında veya stüdyo kamera için değerli bir donanımdır. Bir Graflok adaptörü kullanarak, Yaprak AFI-II görüntüleme modülü dijital görüntü yakalama ve geniş formatlı kamera yetenekleri en iyi şekilde getiriyor. Ayrıca mevcut Yaprak AFI-II görüntüleme modülü için yeni bir RZ adaptör 'eski favori' kameralar ve objektifler yeni bir soluk yardımcı olmaktır. Leaf Capture sürüm 11.2 Yaprak ticari çekim için en hızlı tethered iş akışı uygulaması bugün onun yakalama yazılımı, Yaprak Yakalama sürüm 11.2, yeni bir sürümünü tanıttı. Önemli ölçüde geliştirilmiş performans üzerine, Yaprak Yakalama sürüm 11.2 renkli, canlı video önizleme için Live View çekim sırasında gergin dahil olmak üzere yeni özelliklere sahip; Ayarlanabilir histogram; Bir Moire Çıkarma Aracı RAW dosya doğrudan hareli kaldırmak için; ve yan-yana senkronize pan ve zoom işlevi ile çekim karşılaştırılması. Yaprak Capture sayesinde, fotoğrafçılar ve dijital teknisyenler de tam diyafram, enstantane hızı, pozlama telafisi, dinamik poz ölçümleme, ayna kontrolü ve flaş senkronizasyonu FireWire 800 arayüzü kullanarak gergin dahil Mac veya PC, kamera işlevlerini kontrol edebilirsiniz. Fiyatlandırma ve kullanılabilirliği Yeni Yaprak ürün hattı için Fiyatlandırma ABD $ 20,995 dan 39.995 $ ABD arasında değişmektedir. Yeni Yaprak AFI-II 6 ve 7 ve Yaprak Aptus-II 6 ve 7 ile teslim başlatmak planlanıyor Photokina 2008 Photokina Fuarı'nda gösteri için geçerli olacak. Yeni Yaprak AFI-II 10 ve sonuna kadar nakliye başlaması bekleniyor 2008 Yaprak Yaprak 11.2 Eylül 2008 sonuna kadar satışa sunulacak Capture Q1 2009 ile Aptus-II 10 nakliye başlamayı planlıyor.