30 Haziran 2015 Salı

Panasonic i-Pro WV-SFR611L

60 fps ve 30m IR LED tarafından geliştirilmiş gerçek gündüz / gece işlevselliği ile HD 720p yeteneği ile komple Panasonic 6 serisinin High-end ve saldırılara karşı dayanıklı i-Pro WV-SFR611L kapalı kubbe network kamera. Ayrıca çift SD kart kayıt, çift yönlü tam çift yönlü ses desteği, video hareket algılama, çift codec, Süper Dinamik ve Yüz Süper Dinamik teknolojileri, depolama ve bant genişliği azaltılması için PoE ve Panasonic'in "UniPhier" Sistem sahip. Panasonic i-Pro WV-SFR611L saldırılara karşı dayanıklı ağ dome kamera kamera hasarlı kaza veya vandalizm ile mümkündür kapalı zorlu uygulamalar için uygun olan yüksek performanslı 24 saat gözetim sağlar. Gerçek gündüz / gece Yetenekli ve yerleşik kızılötesi LED IR gece-vizyon 30m sağlayan, WV-SFR611L gelişmiş gece zamanlı izleme sağlar, 3D gürültü azaltma daha da geliştirilmiş. Saniyede 60 kare 720p HD görüntü yakalama gibi POS noktaları, üretim tesisleri ve casinolar hızlı tempolu hareketi ile meşgul uygulamalar için ideal gözetim sağlar. Üst düzey görüntüleme teknolojilerinin çeşitli farklı aydınlatma senaryoları net, yüksek kaliteli video görüntüleri üretmek için Panasonic i-Pro WV-SFR611L etkinleştirin. Super Dynamic ve ABS (Uyarlanabilir Siyah Stretch) teknolojileri güçlü arka aydınlatmalı ortamlarda detay yakalama ve nerede karanlık gölgeler ana kadar geniş dinamik aralık sağlar. Süper Chroma Tazminat örneği duman, sisli ortamlarda görünürlüğünü arttırır sis tazminat ederken, video rengini iyileştirir. WV-SFR611L basit kurulum ve keskin görüntü yakalama için otomatik arka odak ve motorlu zoom özellikleri.

Kullanıcı tarafından seçilebilir duyarlılık adımlar, algılama boyutları ve ayrı alanlar ile yapılandırılabilir video hareket algılama faaliyetinin kullanıcıyı uyaran, hassas ve güvenilir bir güvenlik izleme olanağı sağlar. Panasonic WV-SFR611L da kameranın çevresi ses yakalama ve ayrıca sözlü etkileşim sağlamak için bağlanacak ayrı bir mikrofon ve hoparlör (dahil değildir), etkinleştirme, tam dubleks iki yönlü ses desteği sunuyor. Depolama ve bant genişliği düşük kalitede esansiyel olmayan bölgeleri kayıt ve eşzamanlı gerçek zamanlı izleme için birden H.264 akışı sağlayarak, Panasonic'in "UniPhier" platformu ve VIQS teknolojisi ile azaltılabilir. Gerekirse Motion JPEG de alternatif bir sıkıştırma formatı olarak desteklenir. Çift kenar depolama kapasitesi ağı başarısız olursa veri kesinti önlenmesi ve merkezi PC veya sunuculara düşük maliyetli bir alternatif sunan, iki SD kartlar için kayıt on-board sağlar. Panasonic i-Pro WV-SFR611L basit kurulum için PoE aracılığıyla desteklenmektedir. Smartphone görüntüleme yeteneği uzaktan güvenlik gözetimi sağlar. Lütfen dikkat: bir menü yukarıdan aşağıya açılan seçiniz gerekirse bir güç kaynağı, bu kamera ile dahil değildir. Sigara saldırılara karşı dayanıklı versiyonu: Panasonic i-Pro WV-SFN611L . Açık versiyon: Panasonic i-Pro WV-SFV611L . HD 1080p sürümü: Panasonic i-Pro WV-SFR631L .

Saldırılara karşı dayanıklı muhafaza kaza sonucu hasar veya vandalizme karşı koruma sağlar Yüksek kare hızı HD 720p (60 fps) yoğun ortamlar için hızlı tempolu gözetim uygun teslim Dahili kızılötesi kesme filtresi tam karanlıkta görüntü yakalamak için 30m uzun menzilli IR gece-vizyon tarafından geliştirilmiş 24 saatlik gerçek gündüz / gece gözetim sağlar Kameranın olsa ses yakalama ve konuşma izin vermek için (dahil değildir) gerekirse Çift yönlü ses desteği mikrofon ve hoparlör bağlantısı sağlar.

Super Dynamic ve ABS teknolojileri bile yüksek kontrastlı aydınlatma yüksek kalitede görüntüler yakalayabilir ve güçlü arka aydınlatmalı sahneler için kamera sağlayan 3D gürültü azaltma teknolojisi ile geliştirilmiş düşük aydınlatma video yakalama Kurulum otomatik arka odaklama ve motorize zoom özelliklerini kullanarak daha kolay yapılır Bant genişliği ve depolama gereksinimleri temel olmayan bölgelerin kayıt kalitesini bırakarak, VIQS kullanılarak azaltılır edilir Yüz Süper Dinamik tanımlamasına yardımcı olmak için yüz görüntüleri geliştirir kullanıcı yapılandırılabilir video hareket algılama sistemi kullanılarak faaliyete uyarı olabilir H.264 veya Motion JPEG sıkıştırma yoluyla uygulamaya en uygun yöntemi seçmek için kullanıcı sağlayan İki SD kartlar için hafıza kartına kayıt veri bile potansiyel ağ girişim sırasında düzgün ve kesintisiz kalır sağlar PoE üzerinden maliyet-etkin güç kaynağı ve kurulum Hareketsiz görüntülerin Handy akıllı telefon görüntüleme hareket izlemeyi etkin Uyumlu kayıt platformları Milestone XProtect Panasonic network video kaydediciler Tipik uygulamalar 60 fps hızında ve saldırılara karşı dayanıklı gövde-ilaveten gerçek gündüz / gece ve 30m IR gece-vizyonu ile HD 720p yeteneğine sahip, Panasonic i-Pro WV-SFR611L kubbe network kamera yüksek kalitede, sağlam ve hızlı tempolu gözetim idealini sunar detaylı ve yüksek kare hızı 24 saat izleme gerektiren kapalı zorlu uygulamalar için, o yanlışlıkla veya kötü niyetli hasar tabi olabilir. Tipik örnekler fabrikalar, üretim tesisleri, hapishaneleri ve bankalar dahil olabilir. Aksesuarlar İsteğe bağlı: PoE midspan (menü aşağı yukarıdaki açılan seçiniz) SD kartlar (menü aşağı yukarıdaki açılan seçiniz) Tavan braketi (WV-Q105A) veya (WV-Q174B) Füme kubbe kapağı (WV-CF5SA)