28 Haziran 2015 Pazar

Nikon D90 - HD video ile ilk DSLR

28 Ağustos Bu mantıklı görünüyor 2008 hala ve sonunda morph gerektiğini görüntü yakalama hareketli ve Nikon görünüşte paralel akışları merakla beklenen bu hafta ilk hamle yaptı ki bir kara deliğe madde gibi yakınsama karışımı içine sürüklenen hemen hemen her şeyi ile kalitede HD 720p (1280 x 720 piksel) video sağlar bir film çekim fonksiyonu ile yüksek kaliteli dijital SLR duyuru. D90 geniş görüntü sensörü sayesinde, D-Film görüntüleri düşük ışıklı ortamlarda en önemlisi, tipik bir video kamera olan, daha az gürültü sergilerler. Bu bir dönüm kamera ve modları için uygun kalite lensler ve teknolojiyi kullanarak birçok dikkat çekici bir all-in-one görüntüleme cihazlarının ilk olacak. Çok heyecanlı!

D90 Nikon amiral gemisi DX format dijital SLR, D300 onun ilham alır. D90 görüntü sensörü ve 12.3 etkin megapiksel ince ayrıntıları, pürüzsüz tonlar, zengin renkler ve geniş ISO aralığı boyunca düşük gürültü içeren çarpıcı görüntüler sunmak için Nikon'un EXPEED görüntü işleme ile birleştirir. D90 ayrıca çeşitli çekim koşullarında otomatik odaklama, otomatik pozlama ve otomatik beyaz denge içinde kesinlik gelişmeler Nikon'un özel Sahne Tanıma Sistemi featuring olağanüstü performans ve işlerliğini sağlar. Büyük 3-in konuyu teyit ederken Live View modunda çekim yapmanızı sağlar., Yakl. 920k-dot yüksek yoğunluklu renkli LCD ve kompozisyon daha çeşitli sağlayan fotoğrafçılar çerçeve içinde herhangi bir noktaya odaklanmak için izin üç kontrast algılamalı AF modu sunuyor. Geniş ve normal alan AF ek olarak, D90 teklifler insanların bile net görüntüler için Live View modunda öncelik AF karşıya.

Bu güçlü özellikler ve daha fazlası tüm sezgisel kontroller ile, kompakt, konforlu-to-tutun vücutta yerleştirilmiştir. Diğer bir deyişle, D90, üstün görüntü kalitesi talep ve heyecan verici yeni fotoğraf olanakları istemek tutkulu fotoğrafçıların ihtiyaçlarını tatmin edecek bir kamera. Nikon D90 Feature Highlights Düşük gürültü D90 en 12.3 efektif megapiksel geniş ISO hassasiyet aralığı ile yeni tasarlanmış Nikon DX format CMOS görüntü sensörü olağanüstü tanımlanmış detay ve genişletilmiş genişleme kapasitesine sahip görüntüler sunarak, olağanüstü çözünürlük sağlar. 3200 ISO 200 derece geniş hassasiyet aralığı boyunca inanılmaz derecede düşük gürültü karakteristikleri sunar. Ayrıca, duyarlılık Hi 1 (eşdeğer ISO 6400) kadar artırılabilir ve çekim çok yönlülük genişletmek için Lo 1 (ISO eşdeğeri 100) düşmüştür. Kamera ayrıca sensörün optik low-pass filtre ücretsiz görüntü aşağılayıcı toz parçacıkları için çalışan bir Görüntü Algılayıcı Temizleme fonksiyonu kullanır.

Pürüzsüz tonlar, zengin renkler ve ince detaylar için EXPEED Nikon'un kapsamlı dijital görüntü işleme EXPEED teknolojisi, yüksek kaliteli, yüksek hızlı görüntü işleme yeteneği gerçekleştirmek için D90 için optimize edilmiştir. EXPEED ayrıca Live View ve yeni Yüz Tanıma Sistemi gibi diğer güçlü özellikleri üstün performansına katkıda bulunur. D-Movie: Dünyanın ilk D-SLR film modu İlk D-SLR bir dünyada, D90 size hareket saniyede 24 kare profesyonel düzgünlüğü 320 x 216 piksel, 640 x 424 piksel veya HD 720p (1280 x 720 piksel) film çekimi için izin, bir film fonksiyonu sunuyor JPEG formatı. Tipik bir kameranın sensörü çok daha büyüktür D90 sensörü, hatta film çekimi sırasında, yüksek görüntü kalitesi ve olağanüstü düşük gürültü, yüksek ISO hassasiyeti performansı sağlar. Yaratıcı film kliplerini veya hayatın hareketli anları dramı Yakalama ayrıca, mevcut süper telefotoya geniş açı balıkgözü dan inanılmaz derecede keskin NIKKOR değiştirilebilir lensler geniş bir seçim ile geliştirilmiştir. Ve Mikro NIKKOR lensler film yapımı aşırı yakın çekim görüntülerinin sihirli getirmek. Sahne Tanıma Sistemi Yüz Algılama Sistemi ile entegre D90 hassas renk ve 420-piksel RGB sensör her sahnenin parlaklık bilgileri okur, ve otomatik odaklama, otomatik pozlama ve otomatik beyaz dengesi bu geçerlidir. D90 yeni Yüz Tanıma Sistemi kullanılarak insan yüzlerini, oynatma zoom insanların yüzlerini içine Live View modunda ve acil zoom keşfedilen tanım ve doğruluk yanı sıra sağlayan yüz öncelikli AF ile yüzleri sonuçlanan hesaplama sırasında dahil edilir verileri tanır.